El CP San Cristóbal s’estrena a Ca n’Anglada amb derrota

Derrota dolorosa per al CP San Cristóbal aquest diumenge en el primer partit de la lliga 2021-22 al municipal de Ca n’Anglada. El conjunt dirigit per Oliver Ballabriga ha perdut els tres punts i ho ha fet per un clar 0 a 2 davant del CF Peralada, que ha aconseguit la seva primera victòria. Els terrassencs venien d’una estrena amb sensacions positives, després de derrotar per 0 a 1 al camp dels Granollers. No han pogut mantenir la bona ratxa.

I això que la primera part el marcador no s’ha mogut. Els primers 45 minuts han acabat en empat a 0. La primera ocasió ha estat matinera, al minut 3 i l’han tingut els visitants. Després d’un servei de banda que ha pentinat Adrià Casanova a l’àrea. La pilota ha estat recollida per Llorenç Busquets, que a la mitja volta ha rematat l’esfèrica i l’ha enviat fregant el pal esquerra de la porteria defensada per Carles. Més clara ha estat l’ocasió de Busquets, al minut 16, que ha obligat al capità Sierra ha treure la pilota sota la mateixa línia de gol.

Després de la pausa d’hidratació no s’ha produït cap oportunitat de perill real. Com sol passar, la pilota ha estat propietària del rival mentre que la defensa terrassenca s’ha mostrat molt sòlida. El problema principal és que el Sancris no ha xutat ni un sol cop entre els tres pals, i així és difícil (per no dir pràcticament impossible) marcar.

Segona part per oblidar

A la represa, el San Cristóbal ha pogut gairebé cantar el gol. Era el minut 60 quan una rematada des de fora l’àrea d’Ashot anava amb tota la bona intenció. Malauradament, el capità del Peralada, Sergio Romero, ha aconseguit desviar-la suficientment per enviar-la a córner. Ha estat quan semblava que els parroquials podrien treure alguna cosa de profit, que ha arribat el gol dels gironins. Marc Medina ha rematat de cap una gran centrada a l’àrea, la qual ha superat el porter Carles i ha acabat amb el 0 a 1. La reacció del Sancris ha estat bona, amb un xut ras que ha obligat a Roca a treure una gran mà i tirar-la a córner.

Al minut 80, l’àrbitre ha senyalat la pena màxima a favor del Peralada. Josu l’ha executat a la perfecció amb un llançament a l’escaire dret. El 0 a 2 pujava al marcador i els egarencs han vist com se’ls escapava definitivament l’opció d’almenys sumar un punt.

CP San Cristóbal: Carles, Sierra, David López, Ricki, Tino Mendoza, David Toro (Ashot 56′), Mario Cantí, Mario Domingo, Ion Vázquez, Ousman (Tom 52′), Abde

CF Peralada: Aroca, Magalo, Eloi, Romero, Pol Gómez, Medina (Gelmà 82′), Àlex Casanova (Josu 65′), Ritxi (Biel 83′), Alan Baro, Busquets (Joan Tomás 65′), Guillem

Targetes: David López, Tino Mendoza, Abde, Busquets

Partit entre el CP San Cristóbal i el CF Peralada al municipal de Ca n’Anglada | CF Peralada