MónTerrassa
El CP San Cristóbal fa una crida a ajudar el fill del jugador Amantini
  • CA

El CP San Cristóbal ha fet una crida als seus socis i simpatitzants perquè ajudin el fill malalt del jugador Juan Pablo Amantini. El club parroquial ha decidit que el darrer partit de Lliga sigui d’entrada lliure i gratuïta, però a canvi, demana els aficionats que col·laborin amb un donatiu a la campanya #Champions4Pedrito. Serà aquest diumenge, dia 24 d’abril, a les 12.30h al municipal de Ca n’Anglada, en un matx que els enfrontarà a l’Ascó i que pot servir per fer un pas més en la classificació -si bé el play-off d’ascens ja està confirmat-. En definitiva, es vol que sigui una gran festa del futbol i de solidaritat.

El mes de febrer d’aquest any, Amantini va comunicar que la família iniciava una campanya per recaptar fons per fer front al tractament que necessita en Pedro, un nen de quatre anys que pateix el síndrome de Coffin-Siris. Es tracta d’una malaltia minoritària i les cures i teràpies que requereix suposen un cost molt elevat. Així, es va crear un compte d’Instagram en què es pot conèixer una mica més de prop l’infant i quins són els projectes i iniciatives que es volen dur a terme. Sota el lema #ChampionsForPedrito a més, es vol visibilitzar el Síndrome Coffin-Siris (o també conegut com el Síndrome del Cinquè Dígit), una malaltia minoritària d’origen genètic que provoca una discapacitat intel·lectual, retards psicomotors i pèrdua d’audició. També poden patir dificultats alimentàries i respiratòries.

Un dels objectius de recaptar diners és per destinar-los a aconseguir-li un Australian Cobberdog, un gos terapèutic que té una gran sensibilitat i que ajuda i vigila a les persones que pateixen atacs d’epilèpsia o apnees nocturnes. Popularment es coneix com Labraddoble i és la primera raça de gos que s’ha creat específicament (fruit del mestissatge) per realitzar a la perfecció treballs de teràpia, sobretot en infants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa