MónTerrassa
La Runnejada de Cap d’Any de Terrassa fa 10 anys
  • CA
Acte de presentació de la Runnejada de Cap d'Any
Acte de presentació de la Runnejada de Cap d’Any | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

Fa deu anys que el grup Nenazas Running Club va decidir crear una cursa diferent a tota la resta. El que va començar a ser una trobada entre amics per passar una estona junts s’ha acabat convertint en una cita obligada pels amants del running divertit, no competitiu, gratuït i lúdic. És doncs, una bona oportunitat per a tota la família per sortir a practicar esport pels carrers de la nostra ciutat.

Any rere any la participació s’ha anat incrementant i això ha obligat a introduir canvis en l’organització: en el recorregut ja que anteriorment era al Parc de Vallparadís o finalitzava a davant de l’Ajuntament amb la tradicional fotografia; però també en la logística, així va ser com en la tercera edició els Nenazas van compartir organització (despeses i execució) amb l’Associació de Veïns de Poble Nou-Zona Esportiva. I és que l’any passat, la Runneada va comptar amb 700 participants, molts dels quals guarnits amb la tradicional disfressa del Pare Noel o ornaments nadalencs.

El funcionament de la Runnejada de Cap d’Any és senzill. Se surt el dia 31 de desembre a les 18h des de la plaça de Can Roca a una velocitat controlada. El recorregut és de 6 km i transcorre per la plaça de l’Aigua, avinguda Jaume I, avinguda Jacquard (moment de fer reagrupament per als que han quedat despenjats), plaça Doctor Robert, Font Vella, Plaça Vella (moment per fer reagrupament, control i fotografia de família), Raval, Rambla d’Egara, avinguda Josep Tarradellas, avinguda Abat Marcet, Jocs Olímpics i tornada a la plaça de Can Roca.

No és obligatori tenir dorsal tot i que des de l’organització ho recomanen pel tema de l’assegurança. A més, aquest any, en ser el desè aniversari, aquells que el tinguin rebran un obsequi commemoratiu. Les inscripcions es poden fer presencialment a Kñera Sports (c/ Voluntaris) i Koen Fitness (plaça Can Roca), Locals La Sosi (c/ Pardo Bazan) o demanant més informació a [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa