MónTerrassa
Riqui Puig rep la visita del nou campió de Moto GP
  • CA

El futbolista del FC Barcelona Riqui Puig ha rebut la visita aquest dimarts, 16 de novembre, del recentment proclamat campió de MotoGP, Fabio Quartararo. El jove de Matadepera ho ha publicat a través de les xarxes socials on se’l pot veure somrient -com és habitual en ell- acompanyat del pilot francès. El blaugrana li ha regalat la samarreta especial que utilitzen per la Lliga de Campions amb el seu dorsal i nom. I li ha dedicat un missatge d’admiració i companyonia: “Gràcies per la visita. Ets el número 1. Ens veiem aviat”

Quartararo no ha dubtat a retornar-li la floreta a Puig i en un post a Instagram ha deixat clar què en pensa del futbolista de Matadepera: “Això tu, crack”, li ha dit en resposta a “Ets el número 1”. També li ha deixat un comentari directe en el post del futbolista, amb un missatge totalment afectuós: “Gràcies per tot germà”, diu. No es pot dubtar doncs que entre els dos esportistes d’elit ha nascut una bonica amistat.

La situació actual dels dos esportistes és una mica diferent. El pilot francès de Monster Energy Yamaha acaba de tocar la glòria, amb només 22 anys, després de guanyar el seu primer campionat MotoGP (de fet, és el seu primer campionat en qualsevol categoria). “El Diablo” va poder sentenciar el títol en el darrer gran premi d’Emilia Romagna gràcies a un campionat en què ha brillat per la seva regularitat i s’ha pogut treure l’espineta de l’any passat quan era el clar favorit després de la lesió de Márquez però al final va patir la pressió i va acabar en vuitena posició. Per contra, Riqui Puig es troba en un punt d’inflexió. El matadeperenc espera que amb l’arribada de Xavi Hernández al vestidor tingui una oportunitat que fins ara Ronald Koeman li havia negat repetidament. El blaugrana ha de demostrar que val i guanyar-se el lloc, i amb el terrassenc com a entrenador podria ser la seva darrera ocasió per poder-ho fer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa