MónTerrassa
Resultats brillants per l’Escola de Ciclisme Vallès a la Copa Catalunya
  • CA

L’Escola de Ciclisme Vallès va disputar aquest diumenge l’última prova de les competicions de la Copa de Catalunya, a Montroig. Aquesta última prova significava el final de la temporada de competicions de la Copa de Catalunya. En aquesta última ocasió, hi van participar de l’Escola de Ciclisme Vallès els germans Martí Tudó i Enric Tudó. En Martí va acabar en 20ena posició i l’Enric en 24ena.

Els dos germans han participat a totes les proves d’aquesta competició, amb un total de 12 cites. El benjamí Martí Tudó acaba la temporada a l’11ena posició amb 692 punts, i el seu germà Enric Tudó, 26è amb 300 punts. A la classificació general, l’Escola finalment ocupa la 10ena posició, sent el primer cop que l’Escola gaudeix d’una classificació tan excel·lent. En tot l’any, l’Escola ha comptat amb 8 participants diferents, cosa que fa pensar que la BTT a Terrassa torna a créixer, i sobretot la competició en infants, on l’Escola vol potenciar aquest esport.

Sobre l’Escola Ciclisme Vallès

L’Escola de Ciclisme Vallès és un projecte que va néixer a la ciutat de Terrassa ara fa cinc anys, l’any 2016, per difondre el ciclisme als infants entre els 5 i els 16 anys. L’Escola pretén promoure la pràctica esportiva d’anar en bicicleta com a desenvolupament personal i social dels infants i joves, i crear un espai ideal per l’aprenentatge i millora de la tècnica d’anar amb bicicleta; un espai de relació per compartir experiències, transmetre valors i aptituds, molt importants i necessàries per a la pràctica d’aquest esport i pel dia a dia d’aquests infants.

L’Escola promou el ciclisme, no només en l’àmbit competitiu, sinó pels valors que aquest esport ofereix, com el sacrifici o el treball constant, i ensenyar, als actuals i futurs usuaris, unes normes de seguretat viària, una tècnica per poder anar en bicicleta amb seguretat i fent, de la pràctica esportiva un hàbit de vida.

Com a escola practiquen, depenent de l’època de l’any, les especialitats de BTT, carretera, ciclo-cros i pista, extraient, de cada modalitat, allò que creiem més oportú per l’aprenentatge dels nens i nenes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa