MónTerrassa
Quatre podis de l’Escola de Ciclisme Vallès en la cursa Isaac Gàlvez
  • CA

L’Escola de Ciclisme Vallès va disputar aquest passat diumenge 26 de setembre la 9a cursa Isaac Gàlvez de la Copa Catalunya, amb uns resultats impressionants. La cursa va tenir lloc a Vilanova i la Geltrú i hi van participar un total de 14 membres de l’escola. D’aquesta 14, tres van aconseguir pujar al podi de manera individual, i a més, l’escola va aconseguir la segona posició a la classificació per equips.

Els tres individuals quan van quedar entre els tres primers són Martí Hueso, Denís Camero i Paula Rebollo. Hueso va aconseguir la primera posició en principiants, seguit de Camero, que va acabar en segon lloc, i Rebollo va acabar en 3a posició a la categoria benjamí femenina. Tots tres participants van fer una molt bona actuació, però també la resta dels membres de l’escola. Aniol Gil, Jan Reventós i Àlex Hernández van acabar en 4rt, 5è i 6è lloc, respectivament, en la categoria de prebenjamins. En la categoria de principiants, la 4a posició va ser per Hugo Guardia, la 10a per Max Ballesteros i la 17a per Arnau Rebollo. En la categoria aleví, 4rt Jan Rueda, 10è Albert Fort, 16è Héctor Gonzalez i en la categoria femenina 5a Laura del Pino. En la màxima categoria, Aitor Rueda la 33è.

A més a més, l’escola lidera la general de la classificació amb 266 punts a 69 punts del segon classificat.

Participació a la cursa de SEA OTTER EUROPE

La cursa Isaac Gàlvez no és l’única competició en la que va participar l’Escola. Tres integrants de l’Escola va disputar el passat dissabte la cursa de BTT de la Sea Otter Europe a Girona. En la categoria benjamí Martí Tudó acabava 25è de 50 participants. En la categoria aleví Enric Tudó acabava 33è i Guiu Fernández 44è. A la classificació general de la Copa de Catalunya de BTT l’Escola segueix 11è amb 30 punts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa