MónTerrassa
Queralt Velasco guanya la Transfronterera i la Copa Costa Brava
  • CA

Dissabte es va celebrar la darrera etapa de la Copa Costa Brava organitzada per SwimNoLimits, a la localitat de Portbou. En aquesta ocasió i a causa de la situació meteorològica es va celebrar a la mateixa badia de Portbou amb un circuit de 2 Km on els participants de la travessa havien de fer dues voltes fins a completar els 4 Km previstos, tot i que el recorregut inicial era amb sortida de la localitat de Cerbère (França) i arribada a la platja de Portbou. La nedadora del CN Terrassa Queralt Velasco ja des d’un inici es va col·locar en el grup capdavanter juntament amb el també nedador del CN Terrassa Mario Guillén.

Velasco finalitzà en cinquena posició de la classificació conjunta i primera i guanyadora en categoria femenina absoluta amb un temps de 52:43 seguida per Ainhoa Benavente del NC Torelló amb 58:19 i d’Alba Muñoz del CEN Cabrera de Mar amb 1:01:12. Amb aquest resultat i els anteriors obtinguts en la Swim Sunset (1ra.) i la Swim Colera (3ra.) es proclama vencedora de la Copa Costa Brava 2020.

Per altra banda Mario Guillén, finalitzava en quarta posició amb un temps de 52:40 en la categoria masculina, a més a més amb aquest resultat finalitzava primer en la classificació general de la Copa Costa Brava en categoria +30. Amb aquesta prova finalitza la temporada d’enguany d’aigües obertes, atípica per la pandèmia de la COVID-19, ja que l’organització del circuit Marnaton divendres va comunicar la cancel·lació de l’edició d’enguany que estava prevista que s’iniciés el pròxim dissabte a Sant Feliu de Guíxols.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa