MónTerrassa
Quatre terrassenques disputaran el Mundial sub21 de Sudàfrica

Un total de quatre jugadores de Terrassa, tres vinculades a un club de la ciutat i una militant del Junior FC, han estat convocades en la llista definitiva de la selecció espanyola d’hoquei per disputar el Campionat del Món. El Mundial tindrà lloc entre el 5 i el 16 de desembre de 2021 a la localitat de Potchefstroom, a SudÀfrica. En total, el seleccionador Jordi Alastrue s’endú divuit jugadores, entre les que s’hi compten Estel Forte, del CD Terrassa Hockey, Clara Barba i Hanna Badía, de l’Atlètic Terrassa, i Júlia Strappato, del Júnior de Sant Cugat del Vallès.

Les acompanyaran en aquesta aventura les següents jugadores:

 1. María Tello (Club de Campo)
 2. Jana Martínez (Junior FC)
 3. Berta Serrahima (Junior FC)
 4. Anna Serrahima (Junior FC)
 5. Estel Forte (CD Terrassa)
 6. Natalia Déniz (UD Taburiente)
 7. Lorena Vives (RC Polo Barcelona)
 8. Clara Barba (Atlètic Terrassa HC)
 9. Hanna Badía (Atlètic Terrassa HC)
 10. Berta Agulló (Sanse Complutense)
 11. Júlia Strappato (Junior FC)
 12. Laura Barrios (Club de Campo)
 13. Sara Barrios (Club de Campo)
 14. Laia Insenser (Castelldefels HC)
 15. Laura Bosch (Junior FC)
 16. Isabel Zaldúa (RC Polo Barcelona)
 17. Blanca Pérez (Club de Campo)
 18. Patricia Sanz (Sanse Complutense)

Per la seva banda, el cos tècnic, a més de Jordi Alastrue, hi haurà Manu Pérez (en la figura d’entrenador), Jordi Lázaro (com a Cap d’Equip), Raúl Gómez (com a analista); Mariona Ramon, (com a fisioterapeuta); i Priscila Jarrín (en la funció de metge de la selecció sub21).

Es tracta de la primera vegada en la seva història que el país sud-africà acull un esdeveniment Júnior d’aquesta importància. En el Mundial femení, a més d’Espanya, els altres països europeus que s’han classificat són: Països Baixos, Alemanya, Bèlgica, Rússia i Anglaterra. A aquests s’hi caldrà sumar tres equips procedents del continent asiàtic, dos d’africans, dos d’Oceania, i tres del continent americà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa