El govern de Terrassa ha aprovat el projecte d’instal·lar una gespa nova, de futbol, a l’Estadi Olímpic Municipal i aprofitar la
retirada d’aquesta després del mundial de hoquei femení, per renovar la gespa de l’Estadi Martí Colomer. D’aquesa manera, ambdós equipaments gaudiran d’un terreny de joc nou i en perfectes condicions per a la següent temporada. A l’Estadi Martí Colomer la gespa serà la retirada de l’Olímpic, i per tant complirà amb totes les homologacions de la Federació Internacional d’Hockey. Segurament s’haurà de fer alguns retocs, ja que l’Olímpic és de dimensions superiors però no es preveu cap problema per sanejar i ajustar-la.

D’altra banda, el projecte també contempla un aixecament topogràfic per tal de garantir l’anivellament del camp i les pendents del camp per a garantir el seu drenatge. Es reparan els possibles defectes de planimetria existents, i es repararà en les zones necessàries el paviment asfàltic. Per finalitzar els treballs es realitzarà una inspecció i neteja de les canaletes perimetrals per a deixar la instal·lació preparada pel seu correcte funcionament. Així mateix, s’aprofitarà la intervenció per millorar el sistema de reg i realitzar manteniment del sistema de drenatge i substitució de la tanca perimetral. D’aquesta manera, es proposa substituir el dipòsit del sistema de reg per a un de polièster de fibra de vidre, de forma que es millora la capacitat d’emmagatzematge i manteniment posterior. També se substituiran les reixes prefabricades que protegeixen les canaletes de formigó de drenatge que es trobin en mal estat o es deteriorin pels treballs d’adequació dels camps.

S’estima que la duració de les obres sigui de 4 mesos, disposant-se tots els medis auxiliars, i treballant per torns i caps de setmana si s’escau per tal d’acomplir la planificació de l’obra. El pressupost d’Execució per Contracte (PEC) de les obres és de 746.672,52 € (IVA inclòs).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa