MónTerrassa
El Mundial d’Hoquei deixarà una gespa nova a l’Estadi Olímpic de Terrassa
  • CA

Al passat mes de gener, la Junta de Govern Local va aprovar diversos projectes previstos en l’àmbit esportiu per avançar en els preparatius de cara al Mundial d’Hoquei Femení que es disputarà a la ciutat l’any 2022. Així, les inversions previstes preveuen la millora de l’Estadi Olímpic per un esdeveniment que ajudarà a la projecció de la ciutat a nivell internacional, alhora que es dona resposta a les necessitats de l’equipament amb millores en l’accessibilitat, reparació i eficiència energètica.

Els treballs consistiran a sanejar i reparar la graderia general, la tribuna i el gol nord, així com millorar-ne l’accessibilitat. El projecte contempla un seguit d’actuacions per garantir la impermeabilització de la zona de tribuna, així com una correcta recollida i expulsió de les aigües pluvials de la marquesina. El projecte també contempla la substitució dels actuals projectors per uns de nous de tecnologia LED que permetin incrementar l’eficiència energètica de la instal·lació, així com augmentar el nivell lumínic òptim per a la pràctica esportiva i per realitzar les retransmissions televisives durant el Mundial d’Hoquei.

Però el Mundial d’Hoquei Femení 2021 a l’Estadi Olímpic portarà una altra bona nova molt esperada sobretot per als futbolistes: una nova gespa per als 10.050,00 m2 de terreny de joc. Així ho ha aprovat aquesta setmana la Junta de Govern. El document acordat contempla que un cop finalitzat es procedeixi a retirar la gespa d’hoquei per una per jugar a futbol. Serà una gespa artificial de 40-50 mm homologada amb Fifa Quality per a un camp de futbol de Segona Divisió B. Tindrà una base elàstica, seguint els criteris i gruix homologat pel fabricant d’entre 10 i 25 mm, amb un 10% de tolerància. A més, inclou assaigs d’homologació necessaris i entrega de certificats corresponents, i el marcatge de les línies del camp amb el mateix material que la resta de la gespa, insertat i encolat amb igual sistema, així com solapaments, entregues amb canals perimetrals, peces especials…, així com la sorra de silici necessària de granulometria seleccionada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa