MónTerrassa
La premsa esportiva es treu el barret davant del Terrassa FC
  • CA
Eliminatòria de Copa del Rei del Terrassa FC amb el València
Eliminatòria de Copa del Rei del Terrassa FC amb el València | Cristóbal

!--akiadsense-->

La premsa esportiva ha elogiat i molt el joc del Terrassa FC. I és que l’equip egarenc va deixar una molt bona imatge aquest dimecres contra el València CF en partit de la Copa del Rei. A Mundo Deportivo s’ha parlat d’un València que “frega el desastre a Terrassa” i que pateix molt per passar de ronda, mentre que a l’Esportiu es parla d’un Terrassa que “es queda a les portes de la classificació” i diu de l’equip que va ser dominador i que va merèixer més gols. El diari Sport titula que “El Terrassa porta al límit al campió” i assegura que els valencianistes “van suar tinta” per fer fora als egarencs de la Copa.

El diari esportiu Marca es refereix al Terrassa FC com a “gran”, “enorme” i que va ser millor que el seu rival. I a l’As es destaca un Terrassa FC que “ha jugat 83 minuts immaculats” mentre que el València fregava el ridícul i també lamenta que el futbol ha estat “cruel” amb els de Molist. En els generalistes, a La Vanguardia es diu que pel València va ser “una nit de terror” mentre que l’Ara titulat que el conjunt egarenc va estar a punt de donar la campanada.

La premsa esportiva de València també destaca el joc del Terrassa FC i així, Superdeporte titulat “Un fracàs de victòria“, en referència al mal partit del conjunt de Javi Gracia, i diu que els egarencs “van tenir a la lona” al vigent campió de la Copa. A “Las Provincias” es parla de “ball” del Terrassa FC al València i que els egarencs van tenir “les ganes, la possessió i l’encert” i que “quasi tot ho van fer bé, sense rifar la pilota i jugant amb criteri”. I el digital Siglo XXI titula que Guedes salva al València de l’esperpent a Terrassa i a la crònica qualifica de “miracle” que els valencianistes acabessin classificant-se.

D’altra banda, Àngel Cárdenas, locutor dels partits del Terrassa FC a la Ràdio Municipal de la ciutat, considera que l’equip va oferir “una imatge molt positiva” però lamenta que “li van sobrar tres minuts”. El periodista local comenta que el partit “ha estat una gran festa, llàstima que no hi ha pogut haver públic” i afegeix que “hem de recordar que una mensualitat d’un jugador del València equival al pressupost de tot l’any del Terrassa. Cárdenas, però, avisa que l’equip “no s’ha de despistar i oblidar quin és l’objectiu d’aquest any”, que és l’anhelat ascens de categoria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa