MónTerrassa
Els V Premis Solidaris de la FCF tenen petjada terrassenca
  • CA

La cinquena edició dels Premis Solidaris de la Fundació Catalana de Futbol van tenir regust terrassenc. I és que dos dels guardons van anar a parar a mans de persones i/o projectes vinculats amb la nostra ciutat. Les distincions tenen com a objectiu premiar aquelles iniciatives i activitats d’arreu del territori català que “promouen els valors, la solidaritat, el respecte, el joc net i l’ètica esportiva en els camps i pavellons de futbol i futbol sala”. En total, es van repartir 21 premis, dividits en diferents categories. Fes clic AQUÍ per accedir a cadascun dels premiats.

Quant a Terrassa, cal destacar el guardó que va rebre l’exàrbitre i delegat actual del benjamí D de futbol del Club Natació Terrassa Eusebio Fabregat. El jurat va reconèixer el tarannà dialogant de Fabregat durant la seva trajectòria com a àrbitre de partits de futbol formatiu, en els quals va destacar per traslladar els valors del respecte i l’esportivitat als infants. El terrassenc va quedar en tercera posició, només per darrera de Samuel Bonett amb el títol de “l’arbitratge com a oportunitat d’una nova vida” i Daniel Garcia Peig, el qual va fer-se reconegut per la seva intervenció durant un partit entre els juvenils de la Terlenka Barcelonita CF i la UE Cornellà. El porter de la Terlenka va patir un xoc epilèptic, convulsionant i traient força sang per la boca. Garcia va actuar ràpidament i amb l’ajuda de dues persones de la grada se li va practicar la maniobra de Güedel per evitar que el jugador s’empassés la llengua i s’ofegués.

Premi a millor entrenador per a Aitor Palacios Zaguirre | FCF

Un projecte per als nens de Terrassa

No va ser l’únic premi que va tenir Terrassa com a protagonista. En la categoria de millor Entrenador/a va imposar-se Aitor Palacios Zaguirre pel seu projecte de botes de futbol solidàries. L’entrenador del CF Lliçà de Vall i de la Selecció Territorial del Vallès ha posat en marxa una campanya solidària de recollida de botes de futbol per donar als infants dels barris més vulnerables de Sabadell i Terrassa, amb talles des de la 35 fins a la 44. Les botes es poden portar al camp municipal de Can Puiggener, i el mateix Aitor s’ha ofert a recollir-les personalment per tal de fer-les arribar als infants més necessitats. Tampoc descarta que aquestes botes es puguin repartir a d’altres punts del territori. La previsió es recollir-ne 200 parells en aquest inici de campanya.

Premiats als V Premis Solidaris de la Fundació FCF | FCF

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa