MónTerrassa
La Vallès Drac Race s’acosta als 1.000 participants
  • CA
Vallès Drac Race 2017 | Cristóbal Castro

La Vallès Drac Race ja és aquí. Només queden cinc dies. Els seus itineraris fan descobrir els racons més característics de l’extens territori. Explica la llegenda que fa molt, molt de temps, un drac portat d’Àfrica hi va viure i créixer. La bèstia tenia atemorits als habitants, i pels seus camins competiran els corredors de Vallès Drac Race 2018. Enguany, el Centre Excursionista de Terrassa repeteix com entitat organitzadora.

Després de l’èxit de l’anterior edició, amb un miler de participants vinguts d’arreu de Catalunya, es consolida com a esdeveniment esportiu de referència en el calendari de curses de muntanya. El 18 de Febrer de 2018 és la data escollida per a la IV edició i continurà oferint tres itineraris diferents pels apassionats del Trailrunning.

La prova reina serà Vallès Drac Trail, que desafia als corredors a fer una volta completa al Parc Natural de Sant Llorenç, de 48 km i 2.200 metres de desnivell positiu. Half Drac Trail, amb una distància de 24Km i 1.100 metres de desnivell enllaçarà Mura i Terrassa. Finalment, la cursa popular Esquena de Drac, d’11 km i 350 metres de desnivell positiu, tindrà un recorregut molt interessat per als que vulguin iniciar-se a les curses de muntanya o experimentats corredors amb caràcter més explosiu.

Enguany també hi haurà les Curses per als infants amb 4 categories diferents i de distàncies compreses entre 1,5km i 3km. Les inscripcions romanen obertes.

Més info i inscripcions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa