El sènior de voleibol del CN Terrassa, amb pas ferm cap a la fase d’ascens

El sènior femení de voleibol del Club Natació Terrassa continua amb pas ferm cap a la fase d’ascens. Aquest cap de setmana, el conjunt terrassenc es va imposar per un contundent 0 a 3 al FS Farmàcia Catalunya Castellar, amb uns resultats parcials d’11-25 / 24-26 / 15-25. Nova victòria vermella a Castellar després del treballat triomf de l’anterior setmana contra l’Alpicat. D’aquesta manera, el Terrassa presenta candidatura del grup C de 2a Catalana per ser entre els equips que disputaran l’ascens a Primera.

En un dia de festa per als locals, ja que era la jornada de presentació dels seus equips i on el públic local omplia el Pavelló Puigverd de Castellar, les egarenques van aconseguir 3 punts més que les refermen en la segona plaça. Gran ambient viscut a les instal·lacions, amb unes grades plenes a vessar i que van animar el seu equip fins al final, malgrat que el resultat no els era satisfactori.

Crònica del partit

Però les de Dobón i Requena van saber lluitar no només contra l’equip rival, sinó que també contra un ambient molt advers. El primer set va ser pràcticament un monòleg de les de Terrassa que sense cometre pràcticament cap error en recepció, podia jugar de forma molt ofensiva sense deixar opcions a les locals, que no presentaven gaires problemes.

El segon set, amb un Castellar molt més confiat, el joc de les de Terrassa es veia enterbolit per un major encert de les rivals, que no permetien al conjunt egarenc desenganxar-se en el marcador. Els nervis es feien presents, conjuntament amb una afició local que esperonava d’allò més les seves. El marcador després de diversos errors i de no finalitzar l’atac contundent com en el primer set, es situava en un molt incòmode 24-24. Després del darrer temps mort per al CNT amb les indicacions clares, resolien el set amb un parell de jugades que les de Castellar no podrien contrarestar.

Ja en el darrer set, les de Terrassa tornaven al seu joc fluid i determinant en atac. Davant un Castellar que cada cop es veia més immers en un joc d’atac total de les visitants. Finalment, un molt bon resultat que permet a les jugadores de Terrassa seguir al capdavant de la classificació un cop acabada la primera volta. La setmana vinent es desplacen a Molins de Rei en l’inici de la segona volta on continuaran lluitant per a poder mantenir-se en els primers llocs que donen accés a la fase d’ascens.