MónTerrassa
Es reprenen les obres de remodelació de la zona esportiva de Can Jofresa

El projecte de remodelació de la zona esportiva de Can Jofresa ja es troba de nou en marxa. El 14 d’octubre de l’any 2021, l’Ajuntament anunciava que les obres quedaven aturades de manera indefinida. La pujada dels preus de matèries primeres i dels materials de construcció va fer saltar pels aires l’adjudicació i el calendari previst.

Això s’afegia a una circumstància sobrevinguda durant la primera fase dels treballs que ja va obligar a modificar el projecte inicial. Des del govern municipal lamentaven que tot plegat feia que l’empresa constructora es replantagés acceptar els treballs, i s’hagués de tornar a començar amb el procés de licitació. 

Un bon entrebanc que ha suposat que fins aquest mes de maig, l’alcalde Jordi Ballart no hagi pogut anunciar que es reprèn el projecte que implica diversos canvis a la zona esportiva. Amb el procés de nova adjudicació ja tancat, està previst que durant aquesta primera quinzena del mes de maig ja tornin a entrar els operaris i les màquines a l’equipament per reprendre les obres. A més, també s’ha posat una nova data de finalització del nou pavelló: inicis de l’any 2024. D’aquesta manera, tot i que les entitats que utilitzen l’espai no podrien iniciar la nova temporada 2023-24, sí que passat festes nadalenques podrien reincorporar-se a la normalitat.

En què consisteix el projecte de Can Jofresa

El projecte de remodelació de Can Jofresa contempla quatre eixos principals. Per una banda, hi ha la construcció d’una pista poliesportiva coberta que tingui una superfície de 1.000 metres quadrats i que sigui polivalent, atesa la diversitat de clubs i disciplines que en fan ús. Per l’altra, un dels punts forts és la rehabilitació de la grada permanent, d’uns 200 metres quadrats, per fer-la més adequada a les noves necessitats i més confortable. A banda, hi trobem els espais polivalents i d’administració. I també, el projecte inclou una sala esportiva i els vestidors.

Des del govern municipal són conscients que “la paralització de les obres ha afectat l’activitat de clubs i entitats” i per aquest motiu “esperem que el nou pavelló sigui una realitat i millori de forma destacada la seva pràctica esportiva”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa