MónTerrassa
El patinador Aleix Bou es penja la plata als World Skate Games
  • CA

El patinador de Terrassa Aleix Bou s’ha penjat la medalla de plata als World Skate Games, que s’estan celebrant a l’Argentina. L’esportista del Club Natació Terrassa ha mantingut el segon lloc que ja havia aconseguit en les fases classificatòries en la categoria de programa curt fins al final, aconseguit el preuat metall. Només s’ha vist superat per al patinador gallec Lucas Yáñez.

La jornada ha deixat també una altra medalla per a la selecció catalana. Ha estat Sira Bella (AS Cunit), que tot i trobar-se en el seu primer any a la categoria, s’ha proclamat subcampiona del món després d’un excel·lent programa curt, que l’havia situada a la primera posició provisional, que finalment ha sigut per una patinadora italiana. Bella ha sumat un total de 164’82 punts entre els dos programes. Anouk Vizcarro (CP L’Aldea) ha aconseguit millorar la setena plaça en què va acabar el programa curt amb el cinquè lloc final a la classificació general.

Llorenç Àlvarez, bronze

Aquesta medalla se suma a l’aconseguida per Llorenç Àlvarez (CPA Ripollet) el passat cap de setmana al Mundial en categoria sènior masculí de modalitat Solo Dance. El terrassenc es va penjar la medalla de bronze. I això que partia des de la cinquena posició en què va acabar l’Style Dance, amb una puntuació de 56’70 punts. L’egarenc ha sigut tercer en el Freedance, sumant 76’07 punts que li han valgut la puntuació final de 132’77 punts i el bronze mundial.

La tercera edició del macromundial de patinatge que ha hagut d’esperar un any per la pandèmia de Covid però ha tornat amb més força que mai. Els mundials de patinatge d’enguany se celebraran a cavall entre les dues ciutats argentines de Buenos Aires i San Juan. La participació catalana és molt alta, ja que a banda dels esportistes també hem de comptar amb la contribució del patinatge català en els àmbits dels equips tècnics i arbitratge.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa