MónTerrassa
Llorenç Àlvarez es penja el bronze al World Skate Games 2022
  • CA

El terrassenc Llorenç Àlvarez (CPA Ripollet) s’ha penjat aquest cap de setmana la medalla de bronze al Mundial en categoria sènior masculí de modalitat Solo Dance. És la primera medalla que es pengen els esportistes catalans als World Skate Games 2022, que s’estan celebrant a Argentina.

El patinador de Terrassa partia des de la cinquena posició en què va acabar l’Style Dance, amb una puntuació de 56’70 punts. L’egarenc ha sigut tercer en el Freedance, sumant 76’07 punts que li han valgut la puntuació final de 132’77 punts i el bronze mundial.

Cal dir que Àlvarez defensava el títol de campió del món, tot i que va debutar la temporada passada en aquesta modalitat. És, doncs, la primera competició en què no acaba campió tot i que no és gens menyspreable la seva tercera posició. El terrassenc manté un palmarès envejable on compta amb dos Campionats de Catalunya, dos Campionats d’Espanya, dos campionats d’Europa, una primera posició a l’Artistic World Cup i una medalla d’or i una medalla de bronze en Mundials.

Un altre representant terrassenc

La tercera edició del macromundial de patinatge que ha hagut d’esperar un any per la pandèmia de Covid però ha tornat amb més força que mai. Els mundials de patinatge d’enguany se celebraran a cavall entre les dues ciutats argentines de Buenos Aires i San Juan. La participació catalana és molt alta, ja que a banda dels esportistes també hem de comptar amb la contribució del patinatge català en els àmbits dels equips tècnics i arbitratge.

A Terrassa, a més de comptar amb Llorenç Àlvarez, tenim un altre representant. Procedent del CN Terrassa hi ha Aleix Bou que participa en la categoria Lliure Junior de patinatge artístic. Se’l podrà veure en acció de l’1 al 3 de novembre, on esperem que tregui uns bons resultats.

Més informació: web oficial dels World Skate Games 2022.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa