MónTerrassa
La jove figura del kàrting Jan Salas busca ajuda per acabar la temporada
  • CA

Aquesta setmana la família d’en Jan Salas, amb l’ajuda de la botiga online @asmotorsport_official, dedicada a la venda de productes i equipament del món de motor, han tret a la venda participacions de 5€ euros de la loteria Nacional de Nadal del número 23553 (4€ pel portador i 1€ de donatiu pel pilot) per ajudar-lo a finalitzar les darreres tres curses que queden per tancar la temporada 2022. En vista de la falta d’ajuts i patrocini per aquesta, han decidit tirar endavant aquesta iniciativa.

Per més informació don adquirir les participacions o poden fer a través de l’Instagram @jansalas23 o bé per mail jansalasracing.

Una pole en la preparació

Com a preparació per les properes curses, en Jan va participar el passat cap de setmana 1/2 dOctubre a la cursa que va organitzar Karting Sallent on va aconseguir la Pole Position als entrenaments cronometrats i la tercera posició a la cursa després de patir problemes amb el carburador.

En Jan Salas és un jove pilot de kàrting de Terrassa. Té només 11 anys i apunta a figura. 

Palmarès

  • Va néixer el 13 de setembre de 2011, té actualment 11 anys i amb 4 va provar el seu primer kart. El seu debut a la competició va ser als 5 anys al Campionat social Formula Catalunya.
  • 2019: 5è Open Racc.
  • 2020: Subcampió d’Espanya (Cat. Academy).
  • 2020: Subcampió de Catalunya (Cat. Aleví).
  • 2020: Subcampió VI Hivern Karting (Cat.Pre-Mini).
  • 2020: Subcampió Trofeu Promokart (Cat.Alevín).
  • 2021: 4t Campionat d’Espanya (Cat. Rookie).

Es descriu com una persona alegre, tímida i perfeccionista. Com a pilot es veu ràpid i calculador. Li agrada, intenta tenir tot sota control, encara que a les carreres reconeix que és difícil. El seu pare competia en kàrting i des de molt petit va veure a casa meva copes, fotos, carreres, etc. Als 4 anys va començar.

Sobre la seva primera carrera deia: “Molt divertida i se’m va fer molt curta la carrera… Em vaig quedar amb ganes de més voltes. A part, va ser un campionat social en el qual tots ens emportàvem una copa així que era genial. Quin és el seu millor record des que va començar? “La meva primera victòria en el Campionat d’Espanya de l’any 2020 a València amb 8 anys”. Que acostuma a fer entre carrera i carrera? “Entrenar molt i sobre tot pensar com puc millorar més”. Alguns pilots tenen algunes manies abans de pujar al kart. “El moment quan em poso el casc, és el meu moment. Intento evadir-me de l’exterior i entro en el “mode carrera 100%”. A l’interior del casc porto una postal de La Moreneta.”

mail: [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa