MónTerrassa
Èxit de participació en el Campionat de Crono-gimcana a Terrassa

Terrassa va ser la seu escollida per celebrar aquest passat dissabte 29 d’abril del Campionat de Catalunya de Crono-gimcana 2023. Es tractava d’una prova organitzada de manera compartida per l’Escola de Ciclisme Vallès -amfitriona- i la Federació Catalana de Ciclisme, en la qual s’han estrenat les diverses novetats en la normativa per a aquesta temporada 2023.

Prop d’una cinquantena de nens i nenes han participat a la prova disputada en les instal·lacions del circuit Municipal de Ciclisme de Terrassa, el qual ha coronat els campions de Catalunya en la categoria infantil. D’aquesta manera, després d’una jornada amb molta expectació, en la categoria masculina, Jan Rueda (de l’Escola de Ciclisme Vallès) ha aconseguit la victòria al circuit de casa mentre que Marina Fernández (del Sant Boi Club Ciclista) ha estat la més ràpida en categoria femenina i ha revalidat d’aquesta manera el títol que ja havia aconseguit ara fa un any.

Participants de l’Escola Cliclsme Vallès en el Campionat de Crono Gimcana a Terrassa | Escola Ciclisme Vallès

Èxit de participació i de nivell exhibit

En la competició no només es van poder veure els ciclistes de categoria infantil. També hi van participar els nens i nenes de categories prebenjamí, benjamí, principiant i aleví. Això sí, en el seu cas, no es designaven campions de Catalunya, ja que no era una cursa competitiva oficial. Un any més, el Campionat terrassenc ha estat un èxit a tots els nivells i ha aconseguit potenciar les habilitats dels participants damunt la bicicleta i fer-los gaudir d’una jornada rodona.

En el rànquing per escoles, l’Escola de Ciclisme Vallès va aconseguir quedar en segona posició de Catalunya de Crono-Gimcana d’escoles, gràcies a la participació d’onze ciclistes.

Resultats del Campionat de Catalunya Infantil de Crono-gimcana 2023

Infantil masculí:

  1. Jan Rueda (Escola de Ciclisme Vallès)
  2. Àlex Sánchez (Escola Top Conserge)
  3. Eloi Ramos (Activabike Club Ciclista)

Infantil femení:

  1. Marina Fernández (Sant Boi Club Ciclista)
  2. Valeria Piñol (Escola de Ciclisme Isaac Gálvez)
  3. Berta Benisa (Escola Top Conserge)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa