El CN Terrassa de voleibol s’assegura la categoria i ja mira cap a l’ascens

El passat dissabte el sènior femení del CNT de voleibol iniciava el seu camí a la fase de promoció de 2a catalana. Rebien el Vilafranca, un equip que ja era la temporada passada a la categoria i que ha accedit a la fase de promoció provinent del grup C com a terceres de grup. El partit es presentava en el primer set bastant còmode per a les de Terrassa, que amb molta efectivitat en recepció, tenien certa facilitat per a trobar sortides en atac eficients que posaven les visitants en dificultats a l’hora de defensar-se (25-19).

El segon set, va iniciar-se amb el mateix control per part de les locals que tot i començar amb un major nombre d’errors propis, van saber sobreposar-se fins a atrapar les visitants. Va ser en el tram final de set en què els nervis i les imprecisions van tornar a aflorar donant ales a les visitants que tancaven el set amb un ajustat (22-25).

Dos sets on el Terrassa va ser superior

Ja en el tercer, les de Terrassa tornaven a una dinàmica d’errors no forçats que feia que les visitants es posessin fins a 6 punts per sobre. La reacció de les egarenques va agafar el Vilafranca a contrapeu i amb el control de la recepció i defensa el CNT capgirava el set. Amb molta més seguretat en l’atac, obrint el camp per dificultar el bloqueig de les centrals de Vilafranca, que cada cop arribaven més tard i habilitaven les ales del CNT per a poder tancar els punts ( 25-20). El darrer set amb victòria del CNT ( 25-21) va estar sota el control de les de Terrassa, ja que el set anterior havia passat factura a les visitants, que no van poder refer-se.

Amb aquest resultat les de Terrassa inicien la fase d’ascens amb molt bones sensacions sabent que l’objectiu de la temporada està complert, mantenir la categoria. Ara toca gaudir i lluitar en aquesta nova fase, en què els equips amb els quals s’enfrontaran no els posaran les coses fàcils. La següent jornada es desplaçaran fins a Barcelona per jugar la segona jornada a casa del JAKO Institut Montserrat.