MónTerrassa
El CK Vallparadís vol tornar a ser el rei d’Europa
  • CA

El CK Vallparadís de Terrassa vol tornar a ser el rei d’Europa. El club terrassenc ha aconseguit una lluitada 5a posició en la segona ronda de la Korfball Champions League, disputada aquest darrer cap de setmana en terres txeques. Gràcies a això s’ha classificat automàticament per poder lluitar pel tercer dels títols europeus en categoria de clubs organitzat per la Federació Internacional de Korfbal (IKF): la ‘Korfball Champions League Satellite’.

La KCL Satellite serà una ronda final a 4 que es disputarà a finals de gener en una seu encara per determinar, a on el CK Vallparadís s’haurà d’enfrontar als següents equips també classificats per a aquesta fase final, en acabar tots ells entre les places 5 i 8 d’aquesta R2: el Tornadoes KC anglès, el NC Benfica de Portugal i el 1908 SZAC Budapest d’Hongria.

Un CK Vallparadís de menys a més

Les aspiracions dels terrassencs en aquesta 2a ronda de la Korfball Champions League passaven per finalitzar entre els dos primers llocs. D’aquesta manera, es podria passar a semifinals evitant els potents subcampions de les lligues de Bèlgica i Països Baixos.

Però les esperances es van perdre en els dos primers partits. Els terrassencs es van mostrar fluixos i dubitatius, i van cedir en els dos primers partits de la fase de grups contra els alemanys del SG Pegasus (17-13) i contra els amfitrions del Prostějov, amb una derrota per gol d’or (12-11). Això va complicar les possibilitats dels CK Vallparadís de poder classificar-se per a les semifinals. I per aquest motiu, tot i guanyar l’últim partit de la lligueta regular contra el Tornadoes KC per 14-13, no van dependre de si mateixos per aconseguir la desitjada classificació.

A partir d’aquí ja només els quedava la possibilitat de poder lluitar per la 5a plaça. Va ser llavors quan va ressorgir l’autèntica qualitat dels catalans. Uns dos darrers triomfs contra el SZAC Budapest d’Hongria (9-15) i el Tornadoes KC anglès (14-15), amb un joc més sòlid i energètic en defensa i uns jugadors molt més conjuntats i encertats de cara a cistella, els va permetre assolir finalment la important 5a posició.

Malgrat no haver obtingut l’objectiu principal, l’experiència adquirida pels més joves durant aquest intens i competit torneig serà segur fonamental per poder aspirar a guanyar el trofeu de campions en aquesta propera KCL Satellite. Tots els partits es van retransmetre en directe pel canal oficial de la IKF a Youtube (yotube.com/ikfchannel) i a la pàgina www.worldkorfball.sport, amb tots els resultats, classificacions, encistelladors i d’altres estadístiques.

Els terrassencs finalitzen en 5a posició a la 2a ronda i es classifiquen per a la Final4 de la KCL Satellite | Jesús Martínez

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa