MónTerrassa
El CK Vallparadís, subcampió de la competició europea Satellite Final
  • CA

El CK Vallparadís va acabar subcampió de la competició europea Satellite Final. El pavelló de Sant Llorenç de Terrassa va ser l’escenari escollit per disputar la final de la IKF Korfball Champions League Satellite Final (IKF KCL Satellite Final) el passat cap de setmana. Tres equips es diputaven el títol: els terrassencs, Tornadoes KC (Anglaterra) i NC Benfica (Portugal). Van ser els portuguesos qui van alçar la copa.

En un darrer i emocionant partit final, el Benfica se les va veure amb el CK Vallparadís. Els portuguesos es van imposar per tan sols un gol de diferència (17-18), després que tots dos equips haguessin guanyat l’equip anglès del Tornadoes KC en l’altre partit del triangular, que va finalitzar en 3a posició.

Desgast excessiu en l’estrena de la competició

L’equip terrassenc va superar còmodament al Tornadoes KC (23-12) en el seu primer partit en aquestes finals, però el desgast es va fer evident en el decisiu partit jugat tan sols hora i mitja després contra els portuguesos. En un partit molt igualat, els locals van poder obrir una petita escletxa a favor seu en el marcador a la fi del 3r quart. Amb una nova costella a l’inici del darrer 4t, la diferència va arribar fins als 4 punts. Però a partir d’aquí l’equip portuguès va començar la seva remuntada i va aconseguir igualar el marcador quan faltaven 5 minuts per a la fi del partit (16-16).

Dues cistelles més del Benfica van ser claus per al desenllaç final del partit en favor dels portuguesos, que amb aquest resultat, aconsegueixen convertir-se en els primers campions d’aquest nou trofeu europeu de clubs.

Aquesta competició europea de clubs organitzada per la Federació Internacional de Korfbal (IKF) va començar al passat setembre amb dues rondes prèvies a Portugal i a Polònia, una 2a al novembre a la República Txeca i una darrera al gener a Bèlgica. Un cop finalitzades aquestes fases classificatòries, van quedar definits els clubs que disputarien cadascuna de les 3 finals que decidiran els campions de la KCL Final, la KCL Challenger Final i la KCL Satellite Final.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa