MónTerrassa
Ple dels equips de Terrassa de DHA a la Copa del Rei
  • CA

Finalitzada la 1a volta de la DHA ja es coneixen els vuit equips que prendran part a la Copa del Rei, que es celebrarà a València del 9 a l’11 de març, i en la què participaran tots els equips catalans que prenen part a aquesta competició: RC Polo, Club Egara, Junior FC, Atlètic Terrassa, FC Barcelona i aquesta temporada també el CD Terrassa. Els altre dos classificats són el Club de Campo i l’Atlético SS.

El RC de Polo ha acabat aquesta primera volta a un punt del líder, el Club de Campo. El Club Egara, que ocupa el tercer lloc a dos punts del líder, s’ha quedat amb els tres punts al vèncer al RS Tenis per 2-0, amb gols de Pau Quemada i Xavi Aguilar. El Junior FC rebia a l’Atlético SS, equip que ha aconseguir classificar-se per participar a la Copa del Rei al passar per endavant del SPV Complutense al sumar un punt a la seva classificació particular ja que l’encontre va finalitzar 3-3.

El FC Barcelona va jugar a casa amb l’Atlètic de Terrassa i els tres punts de la victòria van ser pels blaugranes. Els locals van guanyar per 3-1 i van marcar a cadascun dels tres primers períodes, l’equip visitant ho va fer a l’últim. Pels blaugranes van materialitzar els gols: Guillem Cañas, Anthony Boschman i Dirk Maximilian Schneider; pels grocs, Marc Sallés.

El CD Terrassa ha aconseguit sumar aquesta jornada sumar tres punts, ja que va vèncer a domicili al SPV Complutense per 0-3. El partit va arribar amb sequera de gols a la fi del primer període; però ja al segon va marcar Eduard de Ignacio; Marc Miralles ho va fer al tercer i Jaume Ventayol ho va fer a l’últim.

La màxima competició estatal inicia ara un parèntesi i no es reprendrà fins el 24 de febrer; aquesta setmana torna el Campionat de Catalunya que es clourà el dia 17 de desembre a les instal·lacions del RC de Polo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa