MónTerrassa
Patricia Villa, Pau Espí i Carles Abelló, millors esportistes de 2018 a Viladecavalls
  • CA
x
La gala dels esportistes de l’any a Viladecavalls | AJUNTAMENT DE VILADECAVALLS

Viladecavalls va celebrar el passat dissabte 13 d’abril la tercera edició de la Gala de l’Esport en la que es va escollir els i les millors esportistes locals de l’any 2018. La gala, organitzada per l’Ajuntament de Viladecavalls, va tenir lloc en el pavelló municipal Sebastià Homs, a les 21.00 hores, amb l’assistència de més de 400 persones. L’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, va donar la benvinguda a tothom i va animar a totes i tots els esportistes i entitats vinculades a l’esport local a continuar amb la seva tasca tan important pel nostre municipi. L’acte va ser conduït pel periodista esportiu Xavi Bonastre. A més, la Gala va comptar amb la presència d’autoritats catalanes, com ara l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, el Diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Miquel Sàmper, el representant de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Cutrina, o el directiu de la Federació Catalana de Futbol, Jacobo Domènech, entre d’altres.

L’acte de lliurament de guardons va incloure els reconeixements de clubs i associacions a un membre o col·laborador de l’entitat per la seva implicació, trajectòria o èxit esportiu. En aquesta ocasió, van ser reconeguts la Carla Matarín de Kames Kids, Andrés González del Club de Bàsquet Viladecavalls, José Antonio Muñoz del Club de Petanca Els XIII, l’Àngel Borbonés per part de l’Escola de Bàsquet Rosella, el grup de jugadores “Les nenes dels bokates” (Anna Cambra, Beth Cambra, Sara Merino, Silvia Castañé, Maria Gorina i Mireia Rodríguez) per part del Casal Familiar, la Secció de marxa nòrdica dels Corredors de Fons de Viladecavalls, Carles Morros de l’Escola de Futbol de Viladecavalls, el Josep Sánchez “Pepitu” per part de la Unió Esportiva Can Trias, i la Reyes Molina del Club Patinatge Artístic de Viladecavalls.

L’Ajuntament també va fer lliurament dels reconeixements honorífics per la seva aportació al teixit esportiu local: Casal Familiar, Kames Kids, Escola de Bàsquet Rosella, Escola de Futbol Viladecavalls per la secció d’esport adaptat, el primer equip de futbol femení del poble de l’any 1981 i l’equip femení amateur de l’Escola de Futbol Viladecavalls.

Pel que fa als premis a millor esportista 2018, les 6 nominades a millor esportista femenina van ser:

Queralt Gamisans

Ivet Urbano

Anais Urbano

Carla Caballé

Marta Álvarez i Andrea del Sagrado

Patricia Villa

La guanyadora va resultar la motorista Patricia Villa.

I d’entre els 4 nominats a millor esportista masculí, el premi s’havia de decidir entre:

Pau Espí

Juan Fornieles

Carles Abelló

Equip masculí de pàdel

En aquesta ocasió, el màxim guardó va ser repartit ex aequo entre el Pau Espí i el Carles Abelló per obtenir la mateixa puntuació en la taula de valoracions. Durant el sopar i l’acte de lliurament, es van sortejar un seguit de regals proporcionats pels patrocinadors de la gala, Joieria Pere Berenguer, Benito Sports, Supermercats Bon Preu, Casa Gispert, Restaurant Ristol i l’agència Pirineu Evasió. Per amenitzar l’acte, es va comptar amb l’actuació d’un duo d’artistes que van protagonitzar dos impressionants espectacles de força i equilibri.

En relació a la Taula de votacions dels millors esportistes 2018 de Viladecavalls, es va constituir amb l’assistència d’un representant de cadascuna de les entitats esportives del municipi, a més de 2 tècnics de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament. Les votacions es realitzen en graella de paper, assignant diferents puntuacions de més a menys en funció dels mèrits presentats per les mateixes entitats o persones individuals, a sobre tancat al registre de l’Ajuntament. En la suma total dels punts apareixen els guanyadors. Tot el procediment de votació es formalitza en acta oficial a les dependències de l’Ajuntament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa