El patinador Aleix Bou es penja la plata al Campionat de Barcelona

El patinador Aleix Bou segueix amb la seva bona temporada i s’ha acabat de penjar la plata en la disputa al Campionat de Barcelona. L’esportista del Club Natació Terrassa ha aconseguit pujar al segon calaix del podi al Campionat de Barcelona Júnior, que va tenir lloc aquest cap de setmana passat a Caldes d’Estrac.

Bou ja va situar-se en segona posició en el programa curt amb un total de 67,28 punts, a set del líder, Arnau Pérez, del Tona CPA. En el programa llarg, el patinador egarenc va certificar el segon lloc després de rebre una puntuació de 87,50, de manera que en va totalitzar 154,78. Pérez va proclamar-se campió amb 192,51, mentre que Miquel Cases, del Club Patí Sant Iscle, va obtenir el bronze amb 120,46.

Un nou podi per a Bou que la setmana anterior s’havia proclamat campió de Barcelona de Sola Dance en categoria júnior, amb una classificació final de 39,92 punts, tot superant Miquel Pagès, segon amb 25,48. En aquest mateix campionat, també el terrassenc Llorenç Àlvarez (CPA Ripollet), actual campió del món de la modalitat, va imposar-se amb claredat en categoria sènior masculina amb 156,18 punts i es va proclamar campió de Barcelona.

Sonia Onandia, cinquena

D’altra banda, el CN Terrassa va comptar amb una segona representant en aquesta cita, Sonia Onandia. La terrassenca va aconseguir la cinquena posició amb un total de 90,63 punts. I és que Onandia va finalitzar en vuitena plaça després del programa curt amb 30,60, però va millorar notablement en el llarg, en el qual va classificar-se quarta amb 60,03. Elna Francis i Mar Cajal, del CPA Ripollet, van aconseguir les dues primeres posicions, per davant d’Aina Martín, del CP Parets.

Amb aquests resultats, tant Aleix Bou com Sonia Onandia s’han classificat per al Campionat de Catalunya Júnior que se celebrarà el 4 i 5 de juny al CPA Rubí.