Partit a vida o mort per al Línia 22

El CH Sardinero va derrotar el Línia 22 (4-0), en la primera trobada corresponent al playoff, en categoria femenina. El guanyador de l’eliminatòria serà l’últim component de la Lliga IBERDROLA 2021-2022. El Sardinero en arribar al descans ja tenia molt encarrilada la victòria. Era Justina Paz, en els instants finals del període inicial, la que trencava l’empat (1-0, Minut 16). Va ser en el següent parcial, quan Candela Carosso i Ornella Quirolo posaven tres gols a favor de les d’Ángel Laso (2-0 i 3-0, Minuts 22 i 35). Només reprendre el joc, Sofía Rogoski anotaria el punt definitiu i sentenciava el primer partit (4-0, Minuts 37). L’eliminatòria es traslladarà ara a Terrassa, on aquest dissabte 15 de maig es jugarà el segon enfrontament entre tots dos equips ( a les 16 hores). En cas de necessitar un tercer, es disputarà el diumenge 16 (13 hores).