Oscar Sierra dona tres punts d’or al CP San Cristóbal

Gran victòria del CP San Cristóbal aquest diumenge, 3 d’octubre al camp de la UE Sants amb un únic gol d’Òscar Sierra. El conjunt d’Oliver Ballabriga -que no era a la banqueta perquè està sancionat- ha mostrat un cop més la seva fortalesa fora de casa, on encara no ha encaixat cap gol, i es col·loca amb aquests tres punts en quarta posició, i a només a 3 del líder, el Girona B.

Primera part entretinguda al camp de l’Energia. Hi ha hagut ocasions per banda i banda, algunes d’interessants que haurien pogut trencar l’empat del marcador. Cap d’elles però ha culminat amb celebració. La insistència tant del Sants com del Sancris no han tingut recompensa i han marxat al vestidor amb el 0 a 0 inicial. I això que només començar ja hi ha hagut dues oportunitats força clares. La primera ha estat un cop de cap molt innocent que ha acabat a les mans d’Arnau. La contra ha arribat just després gràcies a un error garrafal del Sants que ha posat la pilota als peus de Pove, la deixa per Abde en una posició avançada, ja dins l’àrea, però que per culpa de la pressió de dos defensors locals no ha pogut xutar amb condicions i l’esfèrica ha sortit desviada a la dreta de la porteria.

Els barcelonins també han demostrat que jugar al contraatac no els és aliè i al minut 10, han posat l’ai al cor amb una centrada de Nico cap a Favio -el jugador més incisiu del Sants-, que s’ha trobat amb tot a favor dins de l’àrea petita. Per sort, el seu llançament ha estat massa tou i Arnau l’ha pogut atrapar sense dificultats. El mateix Favio ha estat el protagonista de la següent ocasió. Un refús del porter egarenc amb els punys, ha deixat la pilota morta, que ha estat recollida pel 21 del Sants que sense pensar-ho ha intentat la vaselina. Anava ben dirigida però el travesser ha impedit que entrés.

Tot seguit, Ricki ha pogut rematar una centrada, però anava massa forçat i gairebé, es podria dir, que ha cedit la pilota a Uri. Abans del xiulet, al 38, una gran centrada de Nico ha deixat el davanter Favio que entrava en carrera i que ja dins de l’àrea petita amb tot de cara no encerta l’impacte i l’envia fora.

La insistència porta el gol

Inici elèctric de la segona part on el CP San Cristóbal ha tingut l’ocasió més clara fins aleshores. Tino Mendoza hauria pogut marcar un dels gols estrella de la jornada -i potser de la temporada- quan, veient el porter avançat, no s’ho ha pensat i des de gairebé al mig del camp ha apuntat a porteria. La pilota ha acabat estavellant-se a la fusta. Com a resposta, el Sants li ha anat d’un tris de no posar l’1 al marcador quan Michu ha perdonat als parroquials amb un xut, des del punt de penal i amb tot a favor, que ha enviat més enllà del pal dret.

Ha pujat l’adrenalina Favio, ja al 64, després d’una estona amb ambdós conjunts limitant-se a passar els minuts, amb una xilena que ha acabat a córner. Menys perillós ha estat el xut d’Abde, amb cama esquerra, que massa escarransit, l’ha aturat Uri. El San Cristóbal ho ha intentat però les centrades no trobaven rematador i l’alta intensitat no sempre ha fet bé. Sí que ha aconseguit tancar al seu camp al Sants, que defensava amb ungles i dents l’empat a 0. Els terrassencs es mereixien més, encara només fos per insistència. Fins que a falta de set minuts, una centrada des de la banda per fi ha trobat el capità Oscar Sierra -màxim golejador de l’equip aquesta temporada- que engaltava un bon xut i posava el 0 a 1. Patiment fins al final per al conjunt parroquial que s’ha tret un gran pes de sobre amb el xiulet final.

UE SANTS: Uri, Adri Prado, Shota, Toni Badia, Victor, Michu (Carlos Sancho 74’), Carlos Portero, Raúl, Nico (Cura 84′), Guillermo, Favio.

CP SAN CRISTÓBAL: Arnau Riera, Oscar Sierra, Ricki, Max Llovera ( David López 89′), Sergi, Álex Poves (Ashot 56’), Tino Mendoza, Mario Cantí (Ousman 71’), Abde (Carrasco 89′), Mario Domingo, Tom (Aarón 56’)

Targetes: Toni Badia (5’), Michu (23’), Tom (34’), Sergi (58’), Ricky (64’)