MónTerrassa
Onze guardons pel CN Terrassa a la XVIII Diada de la Natació Catalana
  • CA
Paula Leitón ha recollit el guardó al Mèrit Esportiu
Paula Leitón ha recollit el guardó al Mèrit Esportiu | CN Terrassa

!--akiadsense-->

El Club Natació Terrassa va rebre onze guardons en la XVIII Diada de la Natació Catalana que va celebrar-se dilluns al Caixa Fòrum de Barcelona sota l’organització de la Federació Catalana de Natació (FCN). Les waterpolistes Sandra Domene i Olga Descalzi i el waterpolista Bernat Sanahuja van recollir dos premis cadascun. Domene i Descalzi van rebre dues Mencions Especials, una pel títol mundial juvenil aconseguit a Belgrad (Sèrbia) i una altra pel títol europeu júnior assolit a Funchal (Portugal).

Aquesta segona distinció va recollir-la també Elia Montoya, companya de totes dues al sènior femení de waterpolo del club. Al seu torn, en el capítol masculí, Sanahuja va ser guardonat amb dues Mencions Especials per la medalla de plata obtinguda en el Campionat del Món Juvenil de Szombathely (Hongria) i per la medalla de bronze aconseguida al Campionat d’Europa Júnior de Minsk (Bielorússia), distinció que també va rebre un altre egarenc, Oriol Rodríguez. Igualment, en la disciplina de natació en aigües obertes, la nedadora Queralt Velasco va recollir dos premis, com a guanyadora de la Copa Catalana de Fons i com a tercera classificada del Circuit Català de Travessies.

Així mateix, la waterpolista Paula Leitón i la nedadora Cristina Garcia Kirichenko van rebre la Medalla al Mèrit Esportiu per la seva trajectòria esportiva. Finalment, el club va ser premiat com a sisè en el rànquing de millors clubs catalans de l’any 2018, una classificació elaborada a partir d’un barem en funció de les puntuacions dels clubs en els campionats de Catalunya de totes les disciplines i categories.

Cristina García ha recollit la medalla al Mèrit Esportiu
Cristina García ha recollit la medalla al Mèrit Esportiu | CN Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa