El tècnic egarenc Xavi Hernández s’ha convertit en el nou entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona. Així ho ha informat l’Al-Sadd, equip que ha dirigit des del 2019, que també ha deixat constància que ha deixat marxar Xavi a canvi de la clàusula de rescissió que ha abonat el Barça. Hi ha un cert ball de xifres pel que fa a aquesta clàusula, ja que en un principi es parlava d’un milió d’euros, però alguns mitjans han apuntat als cinc milions. L’Al-Sadd ha comunicat que “hem acordat una cooperació futura amb el Barça”, cosa que fa pensar que els diners d’aquesta clàusula s’han rebaixat a canvi d’aquestes col·laboracions que s’han anunciat.

D’aquesta manera s’ha posat el punt final a un serial que es va iniciar la nit del 27 al 28 d’octubre, quan el tècnic neerlandès Ronald Koeman va esgotar la paciència del president Joan Laporta i la seva junta directiva. El club va tenir clar des del primer moment que Xavi Hernández era l’única opció, com ja vam avançar des d’El Món, i el viatge del director de l’Àrea de Futbol, Mateu Alemany, i del vicepresident primer, Rafa Yuste, ha acabat de desbloquejar les operacions. El mateix tècnic egarenc també ha estat important en les negociacions cara a cara amb el xeic Mohammed bin Hamad, ja que Laporta no ha viatjat a Qatar i Xavi ha estat l’interlocutor que des de Doha han considerat vàlid.AIXÒ ÉS PER A TUAra amb OSKAR valora els teus símptomes i resol els teus dubtesPATROCINAT PER AXA

Sergi Barjuan ha ocupat el lloc d’entrenador de forma interina durant els dos primers partits sense Koeman i també es farà càrrec de l’equip en el duel de Lliga contra el Celta de Vigo. A partir del xiulet final d’aquest enfrontament, Xavi ja es farà càrrec de l’equip, aprofitant una aturada de seleccions que li servirà per posar a to els seus nous futbolistes i per poder afrontar el derbi contra l’Espanyol, que serà el seu primer partit, amb alguns mecanismes ja establerts a la plantilla.

Nou comentari