Nova victòria del juvenil del CV Terrassa
juvenil del CV Terrassa
juvenil del CV Terrassa | cedida

!--akiadsense-->

Nova victòria del juvenil del CV Terrassa per 3 a 1, davant l’Institut Anna Gironella Mundet. El partit es va iniciar igualat en el primer parcial, però la defensa estàtica i la mala recepció del bon servei de les visitants van fer que el joc de les jugadores de Dobón i Guil no fos prou fluid. Com a conseqüència, 20 a 25 per a les Mundet. ‌

A partir del segon la història va canviar i amb un excel·lent servei i una considerable millora en defensa, l’atac va millorar i el set va ser per a les egarenses amb un clar 25 a 10. El domini de les locals va seguir en el tercer i quart set, guanyats per les locals 25 a 15 i 25 a 18. En el pròxim partit, com a visitants, s’enfrontaran davant el Sagrat Cor de Sarrià, empatades a punts en el lideratge del seu grup.