MónTerrassa
Nova reunió del Comitè Organitzador del Mundial d’Hoquei de Terrassa 2022
  • CA

Aquest dimarts s’ha reunit, de forma telemàtica, el Comitè Organitzador del Mundial d’Hoquei femení que es disputarà a Terrassa l’any vinent. L’organisme, integrat per representants de l’Ajuntament de Terrassa, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, les federacions espanyola i catalana, el Consejo Superior de Deportes i els clubs d’hoquei de la ciutat és l’encarregat de coordinar administracions, federacions i clubs amb l’objectiu de tirar endavant el programa d’accions i actuacions previstes a la ciutat com a coorganitzadora del Mundial.

A la reunió d’aquest dijous, la Federació Espanyola d’Hoquei ha informat a la resta d’integrants del Comitè sobre l’estat del concurs obert amb l’objectiu d’atorgar l’adjudicació de l’organització i comercialització del Mundial, tal i com ja s’ha fet anteriorment amb altres cites mundialistes. D’altra banda, la reunió també ha servit per informar els i les integrants del Comitè Organitzador sobre les previsions de les obres que es duran a terme a l’Estadi Olímpic de Terrassa amb l’objectiu de millorar i condicionar aquest equipament per acollir el Mundial. En aquest sentit, en els propers mesos, es duran a terme diferents actuacions que passen per la reparació de les graderies i millores en l‘accessibilitat a l’Estadi, la impermeabilització de la zona de tribuna, la instal·lació d‘un nou sistema de megafonia, la millora del sistema d‘il·luminació i la col·locació d‘una nova gespa al terreny de joc.

La trobada celebrada aquest dimarts forma part del calendari de reunions periòdiques establert pel Comitè Organitzador del Mundial amb l’objectiu de mantenir sempre obert un canal de comunicació entre totes i tots els seus membres per garantir la seva participació en la preparació de la cita mundialista. El Mundial d’Hoquei femení es disputarà entre els dies 1 i 17 de juliol de 2022. La fase prèvia de la competició, així com els quarts de final, es jugaran entre Terrassa i la ciutat holandesa d’Amstelveen, mentre que les semifinals, el partit pel tercer i quart lloc, i la gran final se celebraran a Terrassa. Aquesta serà la primera vegada que Terrassa acollirà un Mundial absolut desprès de ser la seu de la competició d’Hoquei durant els Jocs Olímpics de 1992, acollir el Mundial Junior el 1993 o la celebració de la Champions Trophy l’any 2006.

Integrants del Comitè Organitzador del Mundial d’Hoquei femení de 2022:

Ajuntament de Terrassa:

– Sr. Miguel Ángel Moreno, president del Comitè Organitzador

– Sr. Isaac Albert

– Sr. Carles Sánchez

Generalitat de Catalunya

– Sr. Gerard Figueras

– Sr. Santi Siquier

Diputació de Barcelona

– Sr. David Escudé

– Sr. Alfredo Vega

Federació Espanyola d’Hoquei

– Sr. Santi Deó, vicepresident del Comitè Organitzador

– Sr. David Serrahima o Sr. Quim Martínez

– Sr. José Antonio Gil

– Sr. Marc Sala

Federació Catalana d’Hoquei

– Sr. Xavi Adell

Clubs d’hoquei de la ciutat

– Sra. Lidia Martí, Club Deportiu Terrassa Hockey

– Sra. Mireia Galí, Atlètic Terrassa Hockey Club

Consejo Superior de Deportes

– Sr. Joaquín María Arístegui o Sra. Mercedes Llano

Membres amb veu però sense vot

– Sra. Laura Roca (Ajuntament de Terrassa)

– Sr. Alberto Fernández (Federació Espanyola d’Hoquei)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa