El CNT tanca la Copa Federació amb una victòria contra el Granollers

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa (CNT) va batre a domicili el Club Natació Granollers en el sisè i darrer partit de la Copa Federació per un resultat de 6-9. El conjunt que ahir va dirigir Sergi Mora va decantar la balança al seu favor gràcies a un parcial de 0 a 3 en l’últim quart del matx.

Després que el primer període finalitzés amb un inusual empat a zero, el segon va esdevenir un festival anotador. Pol Garcia i Biel Garcia van situar el 0 a 2 als tres minuts de joc. Colominas va apropar els locals en superioritat numèrica, però el CN Terrassa va recuperar els dos gols de marge de seguida de la mà de Rodríguez. Els de Bruder van tornar a apropar-se a través de Vera, poc abans que De Amos marqués el 2 a 4. El Granollers va reduir distàncies al límit del descans amb una diana de Peralta.

A la represa, el CN Granollers va capgirar el matx amb un parcial sorprenent de 3 a 0 en tres minuts de joc, obra d’Antonov, Peralta i Bertran. L’equip de Sergi Mora va poder reaccionar abans del final del tercer quart i va restablir l’equilibri mitjançant dos penals convertits per Sabadell (6-6).

Els egarencs van culminar la seva recuperació en un últim quart en què van poder mantenir la porteria a zero. Un doblet de Comas i una diana de Pol Garcia van col·locar el 6 a 9 definitiu.

Fitxa tècnica

• CN Granollers: Lisandro, I. Fernández, Peralta (2), Colominas (1), Riesco, Vera (1), Bertran (1), Troyano, Báez, Ruiz, Antonov (1), Valero, A. Fernández. Entrenador: Tomas Bruder.
  • CN Terrassa: I. Sánchez, Alcaraz, López, Díaz, P. Garcia (2), Sabadell (2), De Amos (1), Comas (2), Diestre, Rodríguez (1), B. Garcia (1), Acuña. Entrenador: Sergi Mora.

Àrbitres: González i Núñez.

Parcials: 0-0, 3-4, 3-2 i 0-3.

Resultat acumulat: 0-0, 3-4, 6-6, 6-9.