MónTerrassa
Moviments importants al futbol femení de Terrassa
  • CA

Moviments importants al futbol femení de Terrassa en les últimes hores, amb altes, baixes i canvis de club que afecten al Terrassa FC i a la Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa.

Ezequiel Segura no continua com a coordinador del Terrassa FC femení

Ezequiel Segura (06/10/1970) ha presentat la seva dimissió a través d’una carta i deixa de formar part de l’estructura del Terrassa FC com a màxim responsable de la secció del futbol femení terrassista.

El terrassenc, que es va incorporar al club el 3 de maig de 2017 amb l’objectiu rellançar els equips femenins, tanca la seva etapa després d’aconseguir un total de set ascensos, entre ells, l’ascens a Primera Divisió Nacional del primer equip femení, i una estructura consolidadíssima a Catalunya, la tercera en nombre de fitxes, formada per 14 equips femenins i més de 180 jugadores.

Juli García, nova responsable del Terrassa FC femení

Juli García Villar (01/07/1988) es converteix en la primera entrenadora del primer equip femení del Terrassa FC i nova coordinadora de l’àrea del futbol femení terrassista.

Amb experiència com a tècnica a equips com el RCD Espanyol, el CE Seagull, la Fundació Marcet, el CF Damm i el CF Montañesa, entre d’altres, Juli García arriba al Terrassa FC per dirigir el primer equip femení 22/23 a Preferent i per ser la màxima responsable del Terrassa femení i tots els equips que formen part de les categories inferiors.

Graduada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Màster en Preparació física, prevenció i recuperació de lesions al futbol, és especialista universitària en coaching esportiu, té el nivell III en futbol i és professora de la FCF, entre d’altres estudis i formacions acadèmiques.

Juli García/T.F.C.

Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa

Ezequiel Segura s’incorpora al club Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa com a coordinador de la secció femenina. Dirigirà i coordinarà el projecte de futbol femení de l’entitat juntament amb Fran Alarcón, que
s’incorpora a la Comissió Esportiva com a responsable de la parcel·la femenina, i Estefanía López.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa