MónTerrassa
Mika Mármol debuta amb la selecció espanyola sub-20
  • CA
Mika Mármol, futbolista del Juvenil A del FC Barcelona
Mika Mármol, futbolista del Juvenil A del FC Barcelona | FCB

!--akiadsense-->

Vist des de fora, poc es podia preveure que Mika Mármol veuria com amb tan sols 17 anys debutava amb la selecció espanyola sub-20. Però la sorpresa no és tanta si es veu com ha estat la seva ràpida progressió. Ara fa poc més d’un any, el jugador de Terrassa fitxava pel Barça. Ho feia per reforçar el juvenil B i després de formar-se al Jàbac Terrassa i a la Damm. Ja havia estat al FC Barcelona quan era petit, però en l’etapa d’alevins, el club blaugrana va decidir desfer-se d’ell.

Uns anys més tard, ha tornat com a lateral esquerre i demostrant tot el potencial que té. Ho ha fet amb una temporada que li ha sortit rodona. I és que va començar al B, però poc després ja va pujar al juvenil A. Mármol no va decebre i es va fer un lloc a l’equip, disputant grans partits, també a la Champions juvenil. La recompensa a aquesta gran temporada ha estat la convocatòria per primera vegada amb la sub-20. El combinat estatal està disputant el torneig internacional COTIF. El seu debut ha arribat aquest dimecres, quan ha saltat a la gespa al minut 58 substituïnt Toni Herrero. Ha estat un debut plàcid ja que els espanyols s’han imposat 2 a 0 a Rússia.

Mentre els seus companys d’equip, a les ordes de Víctor Valdés, ja han començat la pretemporada, Mármol manté la vista concentrada en la selecció, on espera tornar a tenir uns minuts aquest divendres davant d’Argentina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa