MónTerrassa
Mia Ayats, del BMX Terrassa, campiona d’Espanya 2021
  • CA

Gran victòria per a la jove rider del club BMX Terrassa Mia Ayats, que s’ha convertit en la nova campiona d’Espanya de BMX 2021 en la categoria de 7&8 anys. Aquesta va ser una de les principals celebracions que va tenir el club egarenc en el Campionat d’Espanya que es va celebrar aquest cap de setmana a la ciutat d’Almuñécar, a Granada, en un circuit molt ràpid i exigent.

Fins a 14 rides del BMX Terrassa van formar part de la competició, dels quals tres van estar escollits per la Selecció Catalana de BMX. Es tracta d’un dels campionats més importants dins del circuit estatal i va comptar amb la participació de més de 300 corredors. Per part terrassenca, la delegació estava formada per: Lucas Galindo, Mario Galindo, Eric Serrano, Lucas Romero, Marcos Herencia, Saúl Pérez, Mia Ayats, María Herencia, Berta Martínez, Sergio Morillo, Adrián Angulo, Daniel Gómez, Ian Morillo i Ian Hiniestrosa. El campionat es va dividir en dos dies de curses: el dissabte només van competir les categories de cadets, juniors i èlit, mentre que el diumenge va tocar el torn a la resta de categories.

A més de la gran victòria de Mia Ayats, també cal destacar el quart lloc aconseguit per Ian Morillo -campió d’Espanya cadet el 2020- que després de tres mesos de preparació va superar les curses classificatòries amb un gran ritme i que a la gran final va arribar en quarta posició molt a prop del trio capdavanter.

Resultats cursa dissabte:

Adrián Angulo – Semifinales + 7è Final Cruiser.
Daniel Gómez – Semifinales.
Berta Martínez – 7è Final.
María Herencia – 8è Final.
Sergio Morillo – 8è Final.
Ian Morillo – 4t Final.
Ian Hiniestrosa – 8è Final.

Resultats cursa diumenge:

Lucas Galindo – Quarts de Final.
Mario Galindo – Semifinals.
Lucas Romero – Semifinals.
Eric Serrano – Quarts de Final – REL.
Mia AyatsCampiona d’Espanya.
Marcos Herencia – Quarts de Final.
Saúl Pérez – Semifinals

Representants del BMX Terrassa al campionat d’Espanya | BMX Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa