El Màster Ciutat de Terrassa de Futbolin bat nou rècord de participació

La sisena edició del Màster Ciutat de Terrassa de Futbolin s’ha celebrat aquest cap de setmana a la nostra ciutat, organitzat per Liga Rem Terrassa, i amb un nou rècord de participació. Després d’estar dos anys en blanc degut a l’esclat de la pandèmia de la Covid-19, el torneig s’ha pogut tornar a celebrar amb un total de 136 parelles inscrites, assolint així un nou rècord de participació.

El torneig s’ha celebrat a Taverna Guimerà, situat al barri de Can Palet, i en total ha comptat amb un total de 58 equips a l’open de moviment, 28 en el parat, 9 parelles al campionat femení, 9 equips de parelles al torneig per equips i 24 parelles en el torneig cec. Des de l’organització han volgut agraïr a totes les persones inscrites per participar, a Rem per la seva col·laboració, i a Taverna Guimerà per cedir l’espai per la disputa de l’esdeveniment.

Guanyadors i guanyadores per categories

Categoria F4 moviment. Aquesta categoria es va dividir en tres categories diferents per nivells. En la primera categoria, va guanyar la parella coneguda com “Los Garcia”, assolint així la segona victòria per segona vegada al Màster. Cal destacar que a quarts de final hi van participar tres parelles locals, “que diu molt sobre la millora dels jugadors de la nostra ciutat”, afirmen des de l’organització. Els jugadors Zaragoza, Rodi y Nano van guanyar la segona categoria i els jugadors Tomás y Nerea, van guanyar la tercera.

Categoria Femenina. Les campiones d’aquesta categoria van ser la parella formada per Maria i Amanda, de Mallorca. Les subcampiones van ser Maria i Vera de Castelló, i les terceres classificades van ser la parella “Zipi y Zape”, Silvia VT y Mimi, jugadores locals.

Categoria a cegues. Els campions van ser Carlos i Dani, jugadors provinents de Mallorca, que van vèncer a Guille, de Terrassa, i Juanjo, de Saragossa.

Categoria per equips. La primera posició va ser per l’equip format per Rafa, Jaime, Dani, Alejandro Carnicero i Kike AC, que van vèncer en una justada final a l’equip format per Toni Lozano López i Coloma. La tercera posició va viatjar fins a Mallorca, amb l’equip format per Amanda, Maria, Dani i Pedro, que van vèncer a Linares, Miki, David i Jose Ganxet.

Categoria Parat. La primera posició de la primera categoria va ser per la parella formada per Dani i Rafa Jaime, i la segona categoria se la va emportar la parella formada per Arnau Linares y Miki.

Guanyadors i guanyadores del Màster Nacional Ciutat de Terrassa de Futbolin 2021 | Kike Ac