Massa alts i baixos de les cadets de Terrassa davant del líder
Les cadets van mostrar-se massa irregulars
Les cadets van mostrar-se massa irregulars | CV Terrassa

Partit irregular de les cadets del CV Terrassa a casa del Sagrat Cor de Sarrià. Derrota per 3 a 1 (25-18, 25-11,23-25, 25-12). El primer set va ser igualat en tot moment, però l’equip local va fallar menys en els moments determinants. En el segon, l’equip dirigit per Guil i Villón va desconnectar, i això va provocar que les barcelonines el guanyessin fàcilment. Però en el tercer i millor parcial de les de Terrassa, va tornar el ritme al partit i amb un gran joc van aconseguir un set davant el líder del grup. De nou en el quart i últim set, les prestacions de l’equip van decaure, i la falta d’intensitat i un gran nombre d’errors no forçats van donar el triomf a les locals. Diumenge que ve a la tarda, partit al Bon Aire davant el CV Cerdanyola.