MónTerrassa
Marta Corredera: “Venim per posar el nom del Levante on es mereix”
  • CA
Corredera arribant a la roda de premsa de presentació | Levante UD Femenino

!--akiadsense-->

Marta Corredera ha estat presentada com a nova jugadora del Levante UD Femenino al Ciutat de València, amb la presència del president Quico Català i de la coordinadora Maider Castillo.

La internacional de Terrassa, que va jugar la temporada anterior a l’Atlético de Madrid (equip amb el qual es va proclamar campiona de Lliga) arriba molt il·lusionada al seu nou equip. “Des dels primers contactes amb el club vaig tenir la sensació de ser volguda. És una aposta personal molt gran, vinc amb molta il·lusió. Tinc moltes ganes de començar i de fer coses grans amb aquest equip perquè és un club amb molta història però de la història no es viu sempre i, per això, venim per posar el nom del Levante on es mereix”.

Marta Corredera ha estat presentada com a nova jugadora del Levante UD | Levante UD Femenino
!--akiadsense-->

Marta Corredera ha agraït al Levante UD que hagi apostat per ella i ha destacat que el que més li ha cridat l’atenció en aquests primers dies és el tracte del club a les jugadores. “Des del primer moment, fins i tot abans de fitxar, ja em sentia volguda. Una de les coses prioritàries és que estiguis cuidada com a persona, no com a futbolista, perquè la persona és el més important i si la cuides, al final la futbolista et rendeix i està contenta. Per això, per a mi aquest tracte personal que té el Levante amb les seves jugadores és d’admirar i és una de les coses que més m’ha agradat”.

El president del club, Quico Català, li ha donat la benvinguda i li ha agraït que accepti ser jugadora del Levante UD. “Marta Corredera és una jugadora de reconegut prestigi a nivell nacional, ha estat pretesa per molts equips i que ella entengués que el projecte del Levante era el millor per seguir creixent com a futbolista ha estat molt bonic per a nosaltres”. Català també ha fet referència al nou projecte i ha ressaltat que “si som capaços de ser humils, de treballar bé i de generar aquest esperit necessari per construir, aconseguirem que siguin anys molt bonics per a aquest club en la secció del futbol femení”.

Corredera amb el president Quico Catalán i la coordinadora Maider Castillo | Levante UD Femenino

!--akiadsense-->

Comentaris

  1. Icona del comentari de: @Niuet a agost 01, 2018 | 10:43
    @Niuet agost 01, 2018 | 10:43
    Molta sort!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa