MónTerrassa
Manso, Fernández i Arimón, or al Campionat nacional de waterpolo
  • CA

Els waterpolistes del Club Natació Terrassa (CNT) Martina Fernández, Maria Manso i Martí Arimón van penjar-se la medalla d’or amb les seleccions catalanes infantil femenina i masculina en el Campionat d’Espanya per Federacions Territorials que va celebrar-se al Centro M-86 de Madrid del 9 al 12 d’abril.

En categoria femenina, Catalunya, que va militar en el grup 1, es va estrenar amb una golejada contra el País Basc (11-1) i va completar la primera fase amb una victòria contra el País Valencià (2-12), tal i com explica el club terrassenc. En quarts de final, la selecció catalana va superar les Balears per 12 a 2, mentre que, en semifinals, va desfer-se de la Comunitat de Madrid pel mateix resultat. En la gran final, el combinat català va seguir exhibint una gran superioritat i va derrotar Andalusia per 13 a 3, convertint-se així en la clara guanyadora i atorgant la medalla d’or a les dues waterpolistes del club.

Títol també en l’apartat masculí

Catalunya, enquadrada en el grup B, va completar una primera fase impecable. Va debutar amb una victòria contra l’Aragó per 10 a 1 i va tancar la fase preliminar amb un triomf contra la Comunitat de Madrid per 11 a 5. En quarts de final, la selecció catalana es va desfer sense dificultats del País Valencià per 11 a 1. Posteriorment, el combinat català va superar el País Basc en semifinals per 10 a 1. La trajectòria immaculada de Catalunya va culminar en la gran final, en la qual va imposar-se a Andalusia per 11 a 1, una victòria que ha atorgat la medal d’or al waterpolista del club Arimón.

Les proves del Campionat d’Espanya per Federacions Territorials s’han pogut seguir en línia a través de la pàgina web de la Real Federació Espanyola de Natació (RFEF).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa