MónTerrassa
Un llibre recull la història futbolística i personal de Vicky Losada
  • CA

Aquest dijous 3 de març s’ha posat a la venda un llibre on es recull la història futbolística i personal de Vicky Losada. La jugadora del Manchester City és la protagonista de Capitana (Oberon) escrit pel periodista Andrés Corpas. “Durant tot aquest temps, he viscut moltes emocions que m’han fet sentir molt afortunada”, ha escrit la terrassenca a través de les xarxes socials amb motiu de la publicació, i ha afegit que “només tinc paraules d’agraïment i estima cap a una meravellosa persona i gran amic, que ha plasmat ‘totes les meves vides’ en paper i tinta”, ha escrit la terrassenca a través de les xarxes socials.

La sinopsi del llibre explica que “la història de Vicky Losada va de la mà amb el creixement del futbol femení“, recordant que ella ha estat una de les responsables d’aquest “fenomen imparable”. El relat explica la seva faceta professional, com a capitana del millor Futbol Club Barcelona de tota la història, amb la consecució del primer triplet -Lliga, Copa de la Reina i Copa d’Europa- l’any passat. La seva carrera a les categories inferiors, la seva aventura al Western New York i el seu pas per l’Arsenal. “Ha estat la impulsora del canvi revolucionari del futbol femení, gràcies al seu talent, atreviment i esperit de superació, convertint-se en una de les seves més grans referents”, explica l’autor del llibre.

Però més enllà de la Vicky Losada futbolista també hi ha la Vicky Losada persona. I és així com Capitana també mostra la seva faceta com a defensora dels drets de les dones futbolistes, el seu compromís per la igualtat real, la no discriminació i també amb la comunitat LGTBi, donant-li més visibilitat. La terrassenca comparteix amb els lectors tot d’experiències que l’han fet créixer i l’han convertit en la líder d’un equip de llegenda i una generació única.

Portada del llibre de Vicky Losada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa