El Línia 22 HC guanya el títol del Campionat de Catalunya de Primera Femení

El Línia 22 HC guanya el títol del Campionat de Catalunya de Primera Femení | cedida

El Línia 22 HC ha guanyat el títol del Campionat de Catalunya de Primera Femení. L’equip terrassenc ha superat al FC Barcelona a la tanda dels shoot outs al partit de la final que s’ha disputat al Camp Municipal de la Via Ferrea de Castelldefels, aquest diumenge, 20 de setembre.

L’encontre va iniciar-se amb l’avantatge del Línia 22 HC en pujar al marcador el primer gol, al cap de cinc minuts de l’inici, per part de l’stick de Lola Delfina Brea. Resultat que s’ha mantingut fins al començament del segon quart, moment en el qual Clàudia Marín ha igualat el resultat. Al tercer quart les blaugranes s’han avançat per un altre gol de Clàudia Marín i a dos minuts de xiular les col·legiades la fi d’aquest tercer quart Clara Pérez ha igualat el marcador.

Només restava un quart per conèixer qui seria l’equip guanyador, però el resultat no ha variat (2-2) i s’ha anat als shoot outs en els que el Línia 22 HC ha estat més encertat i ha aconseguit el títol de campió (2-2/1-3). Han dirigit la final les col·legiades Beatriz Estefanell, Maria Asunción Pérez i Núria Casalé. Luisa Sánchez ha estat l’Oficial Tècnica.

Les campiones són: Berta Ramírez, Laura Amescua, Melisa Isart, Maria Belén Ponce, Cristina Castella, Meritxell Gibert, Gisela Estrenjer, Marina Díaz, Helena Algueró, Clara Pérez, Julieta Agustina Mendizábal, Laia Soler, Lola Delfina Brea, Marta Alcaraz, Virginia Dolores Mendizábal i Vinyet Durán. L’staff està format per l’entrenador, Santiago Tomás Castelli, i pel delegat, José Antonio Chueca.

La passada temporada el Castelldefels HC i el Línia 22 HC van disputar la final i el combinat del Baix Llobregat va proclamar-se campió. El Campionat de Catalunya de Primera Femení va iniciar-se el 29 d’agost i s’ha disputat en cinc jornades i han participat els cinc equips que participen al campionat de Primera Femení en àmbit estatal i que comença el cap de setmana del 26-27 de setembre; i són: Castelldefels HC, Línia 22, Atlètic Terrassa, FC Barcelona i CD Terrassa.

Nou comentari