MónTerrassa
L’equip Sub-15 dels Terrassa Reds, campió de Catalunya
  • CA
L’equip Sub-15 dels Terrassa Reds, campió de Catalunya | Terrassa Red

!--akiadsense-->

El passat dissabte l’equip Sub-15 dels Terrassa Reds es va proclamar Campió de Catalunya de la seva categoria. A Sarrià de Ter, i amb un sol de justícia, els Reds van jugar la Final Four de la categoria. Va repetir la Final Four de copa del passat desembre, on també van guanyar els Reds, amb els emparellaments Terrassa Reds contra Torrelles Legends i L’Hospitalet Pioners contra Barberà Rookies.

Els Reds van jugar una semifinal molt seriosa contra un equip que els havia guanyat a la Fase Regular. Tant en defensa com en atac els vallesans van jugar a un alt nivell no deixant cap possibilitat als del Baix Llobregat.

El resultat va ser 35 a 13 pels egarencs. L’altre semifinal va estar mes disputada però finalment L’Hospitalet Pioners guanyava als Barberà Rookies per 33 a 27. Es repetia la final de copa i des de el primer minut els egarencs van imposar el seu joc tant d’atac com de defensa. I això es va fer patent a la mitja part del partit on els vermells ja dominaven el marcador 20 a 6.

La segona part va ser molt similar a la primera. La defensa asfixiant dels Reds no deixava espais als joves talents de L’Hospitalet i l’atac anava posant punts en el marcador. Al final el resultat va ser incontestable, 40 a 12 pels Reds. Com a millor jugador de la final va ser escollit el numero 43 dels Reds Javi Morales. L’entrenador dels Reds, Steven Bowen, es desfeia en elogis als seus jugadors: “Ha estat una temporada molt llarga on hem treballat moltíssim per arribar a aquest dia en les millors condicions. Tots els meus jugadors han participat activament en aquest campionat i nomes puc donar-los las gracies pel gran comportament que han tingut tant dintre com fora del terreny de joc. Per què per sobre de les victòries han fet una pinya on el companyerisme i el respecte als companys i als rivals ha sigut sempre la seva senya d’identitat”. Amb aquesta final no finalitza la temporada. El pròxim cap de setmana les seccions Sub-11 i Sub-15 es desplaçaran a Calatayud a disputar el seus respectius campionats d’Espanya. Últim esdeveniment esportiu de l’entitat aquesta temporada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa