L’Atlètic Terrassa es col·loca líder en solitari de la DHA
Una jugada del partit de l'Atlètic Terrassa
Una jugada del partit de l’Atlètic Terrassa | ATHC

Tancada la setena data de la Divisió d’Honor Masculina, l’Atlètic Terrassa torna a ser el líder en solitari del torneig. D’altra banda, el SPV-Complutense ha confirmat que estarà en la partida de la pròxima Copa del Rei, en una competició al qual li falta per tancar un últim equip; que en aquest moment seria l’FC Barcelona.

Inflat triomf de l’Atlètic Terrassa, que acompanyat d’altres resultats, els deixa en solitari al capdavant de la classificació. Tres punts davant un Jolaseta (6 a 1) que perd momentàniament la condició d’equip de Copa del Rei. Un partit que no va veure gols fins al segon quart. Un temps, en el qual en dos minuts, els punts de Santi Ibáñez i Marc Vizcaíno encarrilaven els posteriors tres punts. Va ser superat el descans quan la renda s’ampliaria a tres. Malgrat que Agustín Ceballos retallaria distàncies per als de Getxo, un stroke anotat per Marc Sallés i ja dins dels dos minuts finals, Pol Parrilla amb el segon en el seu compte particular i Marc Boltó, deixaven el resultat final.

Derrotes de l’Egara i el CD Terrassa

Victòria a domicili del Club de Campo al Pla del Bon Aire (2 a 3). Tres punts que confirmen als de Pablo Usoz en la tercera posició, i l’acosten al rival d’aquest diumenge; ara a un sol punt. Amb aquesta derrota el Club Egara perd el coliderat. La trobada va començar amb uns madrilenys agafant avantatge. Andrés Mir, a segons de tancar el primer acte, posava per davant el seu equip. Un marcador que va romandre immòbil fins a arribar a l’equador del tercer quart. Va ser aquí quan Pau Quemada, des del penal córner, retornava la igualada a l’electrònic. Una variació que va tenir una influència positiva en els de Ramón Sala, que posteriorment, remuntaven momentàniament gràcies a la rematada de David Aura. No obstant això, els visitants van reaccionar amb força i en els cinc minuts finals acabarien per capgirar el marcador. Primer amb una acció des del penal córner, que materialitzava Bosco Pérez-Pla i seguidament amb un altre penal, que a segons del xiulet final, Ignacio Abajo encertava i feia sumar tres importants punts per als madrilenys.

Nou triomf del SPV-Complutense a aquesta campanya 2019-2020, aquest cop davant del CD Terrassa Hockey (2 a 4). Una victòria que els fa ascendir fins a la cinquena plaça i que al seu torn classifica directament als madrilenys per a la pròxima Copa del Rei. Partit molt disputat a Les Pedritxes, que aviat prenia color visitant, ja que en la primera ocasió clara del xoc, Ricardo Sánchez encertava des del penal córner. Als vermells els va tocar remar en contra gairebé des de l’arrencada, però van poder compensar el resultat en el segon quart. Marc Lara igualava i deixava l’1 a 1 al descans. Va ser després de l’intercanvi de camps quan els de Nacho Usoz van tornar a prendre les regnes en el lluminós. El punt de Juan Muñoz retornava als de Ramón Rius a buscar compensar el nou desavantatge. I ho tornarien a aconseguir. Marc Miralles, amb el seu cinquè gol del curs, posava noves taules. Però un stroke anotat per Manu Prol i poc després, una precisa rematada de Toni Sanz, certificaven el triomf universitari.