MónTerrassa
L’Atlètic Terrassa busca mecenes per anar a l’Euro Hockey League
  • CA

L’Atlètic Terrassa ha iniciat aquesta setmana una campanya de crowdfunding per a que l’Atlètic Masculí de Divisió d’Honor és pugui finançar el viatge a Rotterdamper disputar les rondes del KO16 i KO8 de l’Euro Hockey League.

El crowdfunding consisteix en què qualsevol persona, membre del Club o no, pot fer una aportació econòmica per ajudar a l’equip. Aquesta aportació es veurà recompensada amb articles de jugadors, articles del Club o sessions d’entrenament especialitzats amb integrants de l’equip. Aquestes contrapartides estaran determinades en funció de l’import i seran entregades una vegada finalitzi la campanya. Aquesta campanya estarà operativa des d’aquest 20 de febrer fins al 18 de març.

Per fer una aportació, VISITEU L’ENLLAÇ.

Com a campions de Lliga de la temporada passada, s’han guanyat la classificació directa pels vuitens de final de l’Euro Hockey League. Aquesta ronda, de la qual sortiran els quatre equips classificats per la FINAL FOUR, es disputarà a Rotterdam (Holanda) del 30 d’abril al 2 de maig. El caràcter amateur de l’equip, que entrena i competeix com un de professional, fa que tingui difícil el finançament d’aquests desplaçaments a Europa.

És per això, que l’Atlètic Masculí de Divisió d’Honor ha obert aquesta campanya per recaptar 10.000€ i, així, poder cobrir una part del cost total: 24.000€. D’aquests 24.000 euros, 8.000€ són pels bitllets d’avió de tot l’equip (20 jugadors + STAFF), 8.000€ més per l’hotel, 6.000€ per les dietes i 2.000€ per altres despeses

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa