Atenent a la resolució emesa pel Comitè de Apel·lació de la Federació Catalana de Natació del 12 d’abril de 2021 que ordenava la continuació del procés electoral, la Junta Electoral s’ha reunit aquest dimecres per proclamar la candidatura encapçalada per Joan Herrera a les eleccions presidencials del CN Terrassa. Una vegada acabat el procés de validació de les signatures presentades per aquesta candidatura i haver efectuat el recompte de suports vàlids.

Finalitzat el procés electoral, i tal i com hem fet en reiterades ocasions, volem incidir en que aquesta candidatura ha complert amb tots els requisits establerts en els Estatus del Club Natació Terrassa i així ho ha fet constar el Comitè d’Apel·lació de la Federació Catalana de Natació, el Tribunal Català de l’Esport i la Junta Electoral del Club. A més, aquesta candidatura vol aprofitar per agrair a tots els membres de l’actual Junta Directiva encapçalada pel President Jordi Martín l’esforç i el compromís que han demostrat durant tot el mandat i en especial en els darrers dos mesos mentre no s’ha resolt tot el procediment electoral. De la mateixa manera, aprecia i rep amb sinceritat els ànims rebuts i els bons desitjos per aquesta etapa que emprendrem al capdavant del Club.

De la mateixa manera, aquesta candidatura també vol agrair la feina realitzada per la Junta Electoral, tot i que està en total desacord amb el comunicat que han emès als mitjans de comunicació on denuncien pressions, amenaces i coaccions per part del Sr. Herrera. Ens veiem
en l’obligació de desmentir aquestes acusacions, ja que són totalment falses i demanem a la Junta Electoral que faci una rectificació en aquest sentit. De la mateixa manera que demanem a la Junta Directiva del Club que desmenteixin aquestes afirmacions sobre amenaces cap algun dels seus membres. Segons es recull en els Estatus del Club, tant el Comitè d’Apel·lació de la FCN com el Tribunal Català de l’Esport son els òrgans competents i amb potestat per resoldre les reclamacions en matèria electoral i en aquest sentit la Junta electoral ha d’acatar les seves resolucions. Esperem que aquest comunicat de la Junta Electoral no afecti danyant la imatge ni les relacions que el Club manté amb aquests organismes. Per últim, des d’aquesta candidatura volem agrair totes les mostres de suport rebudes durant tot el procés per part de moltes sòcies i socis, treballadors i esportistes del Club.

Nou comentari