MónTerrassa
El juvenil del CV Terrassa es prepara per a la Copa d’Espanya
  • CA
Els jugadors del juvenil masculí | CV Terrassa

!--akiadsense-->

Els propers dies 27, 28 i 29 de desembre el CV Terrassa Teknopoint participarà amb el seu equip juvenil masculí a la Copa d’Espanya que es realitzarà a Guadalajara. L’equip juvenil del Terrassa que només compta amb 2 temporades de vida i que es tercer en la classificació de 1ra catalana, es un equip format integrament per nois que sorgeixen dels Jocs Esportius de la ciutat i que de la mà de Cenalmor i Sanchez aniran a aquesta competició a defensar el nom de la ciutat de Terrassa.

L’equip de Terrassa s’enfrontarà a primera fase amb el CV Valencia, CV Alcorcon i el sempre dur Hervás, els dies 27 i 28 on intentaran poder classificar-se en primeres posicions per a optar jugar en els grups superiors. La Copa que aplega equips de tota Espanya, serà una fita històrica per al Voleibol masculí de la ciutat i sobretot per al CV Terrassa Teknopoint -que en el seu 5è any de vida i les dificultats infraestructurals que pateix com moltes altres entitats de la ciutat, el equip juvenil, entrena en el gimnàs de l’escola Pere Viver, on les dimensions del terreny de joc no són les oficials- veu com pot portar el nom de Terrassa a una fita d’àmbit nacional.

Cal remarcar el mèrit dels jugadors que fa tant sols 2 anys eren jugadors escolars, molts d’ells encara fent doblet amb la seva escola, condició que el Cv Terrassa Teknopoint obliga als jugadors per tal de mantenir l’esport a nivell escolar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa