MónTerrassa
Jordi Justribó s’incorpora a l’staff del bàsquet del CN Terrassa
  • CA
El coordinador de la secció Vicente Gómez; al centre, el vocal de la Junta Directiva Joan Cabrera; i a la dreta, Jordi Justribó | CN Terrassa

!--akiadsense-->

El Club Natació Terrassa comptarà amb una nova figura en l’estructura tècnica de la secció de bàsquet de cara a la propera temporada. Es tracta de Jordi Justribó, un tècnic amb experiència notable en el bàsquet femení local que contribuirà a millorar una secció en evolució contínua. L’entrenador egarenc va ser presentat en un acte que va comptar amb la presència del vocal de la Junta Directiva Joan Cabrera i del coordinador de la secció de bàsquet Vicente Gómez.

En la intervenció inicial, Cabrera va afirmar que Justribó arriba al club “per tal de desenvolupar diferents tasques tècniques i formatives relacionades amb el bàsquet femení”. El vocal de la Junta Directiva va explicar que, tenint en compte el creixement en nombre d’equips que experimentarà la secció de cara a la temporada que ve, el club ha cregut oportú “reforçar l’àrea tècnica amb un entrenador terrassenc de vàlua absolutament contrastada per avançar en el nostre projecte per a la secció de bàsquet”.

El coordinador de la secció Vicente Gómez; al centre, el vocal de la Junta Directiva Joan Cabrera; i a la dreta, Jordi Justribó | Lorena Pinilla

!--akiadsense-->

Vicente Gómez, al seu torn, va remarcar que la secció de bàsquet del club és la que té més equips a la ciutat, equips que competeixen en categories notables. “Ens donem impuls per continuar creixent a partir del reforçament de l’estructura tècnica amb entrenadors de Terrassa i també a través de la incorporació de jugadors de Terrassa que estan jugant fora de la ciutat”. El coordinador de la secció va manifestar que “el cor dels equips el posa la gent feta a la casa, a la qual volem refermar, tot afegint els jugadors egarencs que estan en equips de fora de la ciutat”. En referència pròpiament a la incorporació de Jordi Justribó, Gómez va subratllar que “la suma de qualitat sempre suposa una millora”.

El coordinador de la secció va aclarir que encara no estan definits els entrenadors dels sèniors de cara a la temporada vinent. “Els equips encara estan competint. No és el moment de parlar d’això”. Per la seva banda, Jordi Justribó va expressar la seva satisfacció per “poder exercir a Terrassa, per portar la meva experiència i el meu coneixement al club on ara mateix està la meva filla”. “Encara no estan definits els rols ni la feina exacta. Vinc a ajudar en allò que faci falta”. Tal com va apuntar Gómez, el tècnic egarenc va assenyalar que un dels objectius bàsics serà portar jugadors de Terrassa que estan jugant fora de la ciutat. “Els podem oferir el mateix o fins i tot més del que tenen allà. Els jugadors de la casa t’aporten l’ADN, compromís i fidelitat”.

Jordi Justribó desenvoluparà tasques formatives al bàsquet femení | Lorena PInilla

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa