MónTerrassa
Jordi Ballart felicita Xavi, un dels grans ambaixadors de Terrassa
  • CA

L’alcalde Jordi Ballart no ha volgut deixar l’oportunitat de felicitar Xavi Hernández, a qui considera un dels grans ambaixadors que té la ciutat de Terrassa al món. Ho ha fet amb un post a les xarxes socials acompanyat d’una fotografia històrica, l’acte d’inauguració del camp de futbol Cruyff Court, al barri de Can Tusell. Va ser l’any 2014 i va comptar amb la presència de l’exentrenador holandès Johan Cruyff i de l’aleshores futbolista del FC Barcelona.

“Terrassa torna a tenir uns representants de luxe a l’elit del futbol. El Xavi Hernàndez és el nou entrenador del Barça i estarà acompanyat de tres terrassencs més al seu equip tècnic: l’Òscar Hernández, el Sergi Alegre i l’Ivan Torres“, ha subratllat l’alcalde després de destacar que “el Xavi és un dels futbolistes més destacats de la història i un dels esportistes que ha donat més a conèixer la ciutat arreu del món”. Bona prova és que va rebre la Medalla de la Ciutat el 2010 i “continua molt vinculat a la seva ciutat”. Ballart li ha desitjat molta sort en aquesta nova etapa: “Enhorabona i molta sort i encerts en aquesta nova etapa al club blaugrana!”.

Aquest dilluns, a mig matí, Xavi serà presentat en un acte obert al públic al Camp Nou com el nou entrenador del primer equip. L’endemà, dimarts, tindrà lloc el seu primer entrenament amb la plantilla. No disposarà ni molt menys de tots els jugadors, ja que actualment n’hi ha onze que es troben a la infermeria (amb lesions de diferent gravetat), i a més, també hi haurà l’absència dels internacionals culers convocats amb les seves respectives seleccions. Tanmateix, l’egarenc espera poder començar ja a inculcar la seva manera de treballar i, sobretot, apujar l’estat anímic dels futbolistes. “Entrenarem amb molta exigència i competirem bé“, ha subratllat. El seu primer partit a la banqueta serà el dissabte 20 de novembre (a les 21h) amb el derbi contra l’Espanyol, més igualat que mai també a la taula classificatòria de Lliga.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa