MónTerrassa
El Jàbac Terrassa escull els nous coordinadors del futbol femení
  • CA

La UF Jàbac Terrassa ha donat a conèixer quins seran els nous coordinadors del futbol femení. Ara fa unes setmanes, l’entitat comunicava el seu desig de recuperar una de les seves seccions històriques que havien tingut ara fa uns anys. En un comunicat, el jàbac ha anunciat que Estefanía López i Fran Alarcón seran els encarregats d’estar al capdavant de tots els equips formats per nenes i joves.

Estefanía López ha estat vinculada des de fa anys al futbol femení i arriba al club terrassenc procedent de la UE Rubí, on era la responsable de la secció femenina i també l’assistent tècnica del filial. Arriba a Terrassa amb l’objectiu de continuar agafant experiència com a tècnica i gestora. Per la seva banda, Fran Alarcón ja fa diverses temporades que forma part del Jàbac, on ha estat l’entrenador d’equips de diverses categories, i actualment es troba al capdavant del Juvenil D.

La primera tasca que tenen ambdós entre mans i que se’ls ha encomanat és “la confecció de les noves plantilles” que conformaran la secció, i que s’espera que pugui ser tant àmplia com sigui possible. També ja tenen sobre la taula l’organització de la Jornada de Futbol Femení, que tindrà lloc al pròxim 27 de març a Les Palmeres i que servirà per donar a conèixer oficialment el projecte i al mateix temps per fer les proves de selecció corresponents a tota la canalla que s’hagi apuntat. Seran de deu del matí a dos quarts d’una del migdia.

L’entitat vol sumar-se a la visibilització del futbol practicat per dones i ho vol fer amb totes les aspiracions posades. La recerca de joves futbolistes encara és una prioritat i per això, es manté la crida a totes les noies que estiguin interessades a formar part d’aquest nou projecte que es posin en contacte a través del telèfon 93 784 04 44 o bé enviant un correu electrònic a: [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa