MónTerrassa
Important victòria del sènior del Terrassa Reds
  • CA
Equip sub11 del Terrassa Reds
Equip sub11 del Terrassa Reds | Terrassa Reds

!--akiadsense-->

Diumenge a la Barceloneta els Terrassa Reds s’enfrontaven als Barcelona Bufals en un intens partit que els Reds van decidir en una gran segona part. A la primera, els dos atacs es van mostrar vacil·lants i les defenses aconseguien parar qualsevol intent d’apropar-se a la zona d’anotació de l’equip rival. Al segon quart l’atac vallesà començava a guanyar iardes amb un joc de carrera potent gràcies a la línia d’atac i a la rotació de runingbacks terrassencs que martellejava als Bufals a cada jugada. Gràcies a això arribava la primera anotació del running William de la Cueva. 0 a 6 al marcador. Amb aquest resultat s’arribava a la mitja part.

A la segona part l’equip terrassenc va sortir amb molta força. Era molt important aconseguir la victòria per no quedar-se despenjat de la lluita pel títol. Al tercer quart no hi va haver anotacions però Reds deixava clar qui dominava el partit i preparava el camí per un últim quart que definitivament els vermells marcaven el ritme del partit aconseguint dues touchdowns més deixant el resultat amb el 0 a 19 final.

Anotadors:

0 – 12 William de la Cueva de carrera

0-18 Marc Aparicio de carrera

0-19 Juan Ruiz extra point

Ara arriba el descans nadalenc. La competició retornarà el cap de setmana 12-13 de gener on els Reds rebran als Imperials de Reus.

Els cadets del Terrassa Reds
Els cadets del Terrassa Reds | Terrassa Reds

!--akiadsense-->

Cadet i sub11

Dissabte al matí l’equip cadet jugava la final four de copa de la seva categoria. En un gran torneig aconseguia el pas a la final guanyant als Rookies de Barberà. A la gran final perdien a l’últim minut amb els Pioners de l’Hospitalet.

SEMIFINALS:

PIONERS 20-18 BOCS

REDS 41-33 ROOKIES

FINAL DE CONSOLACIÓ:

ROOKIES 29-20 BOCS

FINAL:

PIONERS 24-20 REDS

Diumenge al migdia va ser el torn de l’equip Sub11 que també jugava la Final Four de la seva categoria a Can Boada. En un intens torneig on els jugadors i jugadores dels 4 equips participants van protagonitzar un gran espectacle esportiu demostrant el gran futur que té aquest esport. A la final, els Reds guanyaven 13 a 12 als Badalona Dracs plata en un partit que es va decidir a l’últim segon.

SEMIFINALS:

DRACS PLATA 14-12 LYNX RED

REDS 19-12 DRACS NEGRE

FINAL DE CONSOLACIÓ:

DRACS NEGRE 7-24 LYNX RED

FINAL:

DRACS PLATA 12-13 REDS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa